Hae
Arjen suklaasuukkoja

Mitä joulupukki toi 3-vuotiaalle Lucalle?

Joulu on takana ja uuden vuoden juhlinta edessä. Vuosi vaihtuu turvallisesti omassa kodissa ja innolla odotan ensi vuotta. Ajattelin, että voisin pitkästä aikaa jopa antaa itselleni uuden vuoden lupauksia. Jotain sellaista, mikä antaisi hyvää oloa ja mieltä sekä energiaa. Täytyy miettiä tätä tarkemmin ja palata sitten asiaan.

Nyt kuitenkin piipahdetaan vielä hetki mummolan joulussa ja kurkistetaan pojan pakettien sisälle. Mitä niistä löytyikään tänä vuonna? Kuvissa muutama esimerkki kuvattuna.

Ryhmä Hauta tietenkin löytyi. Tuli Ryhmä Hau -palapelikirja, Ryhmä Hau -satukirja, Pehmo-Valpas ja Super Samppa autoineen. Lisäksi roska-auto hälytysäänellä, Hämähäkkimies hahmo ja taikataulu piirtämistä varten sekä Samu Sirkan -satukirja. Tässä taisikin olla lelut listattuna, ainakin pääosin. Muuten pukki muisti poikaa vielä muutamalla vaatelahjalla ja 3-vuotiaan sähköhammasharjalla, jonka käyttöä opetellaan.

Lahjat valikoitui siten, että kaupan leluosastolla poika sai katsella ja päättää mistä leluista kirjoitetaan joulupukille. Toki kaikista ei tietenkään kirjoitettu, vaan muutamista. Osa paketeista olikin sitten täysin yllätyksiä, joita Luca ei osannut odottaa. Täytyihän joulussa olla taikaa ja jännitystä ilmassa ?

Uutta vuotta odotellen ja nähdään myös instagramissa ?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *