Hae
Arjen suklaasuukkoja

Espan joulu ja Stockan jouluikkuna

En malttanut olla laittamatta tänne bloginkin puolelle näitä joulun odotuksen tunnelmaa hehkuvia kuvia, joissa Luca pääsi katselemaan jouluvaloja ja Stockan ikonista jouluikkunaa. Kävimme viime joulunakin pojan kanssa sitä katsomassa, mutta hän oli niin pieni vielä ja rattaissa, ettei tainnut asiasta paljoakaan ymmärtää. Oli silloin ehkä minulle tärkeämpi juttu, mutta nyt olikin jo toisin.

Oli niin ihanaa katsella lapsen aitoa riemua ja iloa, kun hän pääsi tutkimaan sitä sun tätä ruudun läpi, valoista tehtyjä poroja Espalla ja pisteenä iin päälle vielä ohjastamaan rekeä. Niinpä, sitä aitoa joulun ja odotuksen riemua, johon aion sukeltaa huomenna ihan täysillä, kun loma alkaa. Aion haudata työ-läppärin makuuhuoneen kaapin pimeimpään nurkkaan ja unohtaa sen sisällön aivan tyystin. Olkoon siellä rauhassa, eipä ne työjutut sieltä minnekään häviä ?

Huomenna viimeinen puristus, sitten laukut kiinni ja kohti lentokenttää. Enpä olisi vuosi sitten aavistanut, että lento Helsingistä Kuopioon olisi vuoden ns. päämatka, mutta näin tämä nyt meni. Ja me otetaankin kaikki ilo irti matkasta mummolaan!

Ihanaa joulun odotusta ja nähdään myös instagramissa ?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *