Hae
Arjen suklaasuukkoja
Kaupallinen yhteistyö

Hiukset kauniiksi Ompun Torpassa pukin tuloa varten

Kaupallinen yhteistyö: Ompun Torppa

Me päätettiin Ompun Torpan kanssa ns. virallistaa minun monen vuoden asiakkuus ja tarkkasilmäiset lukijat onkin huomannut, että blogini alustaan on ilmestynyt Ompun Torpan -logo yhteistyökumppaneiden listaan. Tästä syystä pääsen kirjoittamaan jatkossa entistä enemmän täällä ja instagramin puolella siitä miten ihania hiuksia ja hyvää mieltä Ompun Torppa tarjoaa koko perheelle Ison Omenan 2. kerroksessa.

Olen siis käynyt asiakkaana jo monta vuotta Ompun Torpassa. Muistan, kun ensimmäisen kerran uteliaana katselin kampaamon ikkunoista sisälle ja mietiskelin, että mikäköhän paikka mahtaa olla kyseessä. Sillä niin persoonallinen hyvän mielen parturikampaamo ja ekokampaamo on kyseessä. Varasin ajan uteliaisuuttani ja tykästyin paikkaan heti. Yleensä olen hieman hitaasti lämpenevä uusien paikkojen suhteen, mutta Ompun Torpan kohdalla ihastuin heti.

Olen välillä käynyt muissakin kampaamoissa Isossa Omenassa, mutta aina tieni on palannut Ompun Torppaan. Pidän siitä rennon kotoisasta tunnelmasta, joka siellä vallitsee, ja olen aina ollut tietenkin myös lopputulokseen ihastunut. Ompun Torpassa käytetään pääsääntöisesti kotimaisia värejä Optima (hajusteettomat) ja KC-Professional Luxima -värejä sekä myös kotihoitotuotteet on lähes kaikki kotimaisia, paitsi Kevin Murphy ja Olaplex.

Tänään pääsin piipahtamaan aamulla Ompun Torpan tuolissa ja sain tyvivärin, jonka avulla hiukseni saatiin taas kauneimmilleen pukin tuloa varten. Lähdemme ensi viikon lopulla jouloman viettoon mummolaan, joten pitihän sitä varten saada hiuksetkin edustuskuntoon. Yleensä minulle laitetaankin joka toinen kerta tyviväri ja joka toinen kerta kokohiukset, mutta katsotaan nyt mitä ihanaa tässä ajan kuluessa hiuksilleni keksitään ?

Rentouttavaa viikonloppua ja joulun odotusta ?

Kaupallinen yhteistyö: Ompun Torppa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *