Hae
Arjen suklaasuukkoja
Kaupallinen yhteistyö

Esittelyssä kuivan ja atooppisen ihon pelastaja Exomega Control -sarja

Kaupallinen yhteistyö: A-Derma

Minulla ja pojallani on atooppisuuteen taipuvainen kuiva ja herkkä iho. Siksi olin innoissani saadessani mahdollisuuden ottaa meille kotitestiin Exomega Control -tuotesarjan tuotteita A-Dermalta, joka on erikoistunut apteekeissa myytäviin kasviperäisiin herkän ihon kosmetiikkatuotteisiin.

Minulla on ollut jo lapsesta asti kuiva iho, mutta teini-ikäisenä atooppisuus nousi oikein kunnolla pinnalle käsien ja polvien taipeisiin. Monenlaiset rasvat ja jopa valohoito tuli tutuksi, kun etsimme hoitoa pahaan atooppiseen ihottumaani. Ihon kutina oli joskus sietämätöntä kaikkein kuivimmista kohdista ja rasvoja kului hillittömiä määriä, eikä mikään rasvamäärä tuntunut oikein antavan iholleni sen tarvitsemaa kosteutusta. Tullessani aikuiseksi, iho alkoi rauhoittua, mutta atooppisuuden vuoksi minulla on edelleen halu hoitaa ihoani mahdollisimman luonnollisten kauneustuotteiden avulla. Olisipa silloin jo ollut tiedossani Exomega Control -tuotesarjan kaltainen ihonhoidon sarja, niin olisin säästynyt monelta turhalta ostolta ja kokeilulta.

Pojallani Lucalla ihon oireilu alkoi puolestaan jo vauvana. Huomasin heti, että hän on perinyt minulta kuivan ihotyypin ja noin puolen vuoden iässä atooppisuus alkoi oireilla taipeiden kohdalla ja myös kasvojen ohimoilla. Näihin kohtiin ilmestyi kuivia ja punoittavia läiskiä, jotka vaivasivat poikaa selvästi. Rasvoja alkoi kulua ja onneksi niistä apuakin oli, mutta aivan täysin en saanut ihon ongelmia hallintaan, vaikka kävimmekin lastenlääkärin vastaanotolla konsultaatiossa.

Testituotteet ja positiiviset kokemukseni Exomega Control -tuotteista

Meillä on ollut Exomega Control -sarjasta käytössä hoitotuotteina LOTION ja BALM sekä pesunesteenä SHOWER OIL. Ensivaikutelma on ollut valtava ihastus tuotteita kohtaan. Olen iloinen siitä, että jo yhdellä levityskerralla iho saa tarvitsemansa kosteuden, joten tuotteet ovat myös riittoisia. Olen käyttänyt lotion -tuotetta päivittäisessä käytössä ja balm -rasvaa enemmänkin tehohoitona erityisen kuivissa kohdissa sekä itselläni että pojalla. Tuotteissa onkin erinomaista laadun lisäksi niiden monikäyttöisyys, kun sama rasva käy niin äidille kuin lapsellekin. Lotion -tuotetta olemme siis testanneet säännöllisenä hoitotuotteena ja balm -rasvalla olen hoitanut Lucan polvitaipeiden kuivat kohdat, jotka edelleenkin tahtovat punoittaa, vaikka poika täyttikin 3-vuotta tänä syksynä.

Shower Oil on puolestaan yksi niitä harvoja pesunesteitä, joita voisi tarvittaessa käyttää kasvoille ja vartalolle päivittäin ilman, että se kuivattaisi ihoa, kuten monen muun tuotteen kohdalla on päässyt käymään. Olen lorauttanut tuotetta hieman Lucan kylpyveden sekaan, jotta iho pehmenee puhdistuksen aikana. Shower Oilin ph on neutraali (5,5), joka edistää ihon hyvinvointia. Kyseessähän on puhdistusöljy -pohjainen tuote, jonka käytön myötä ihon omat libidit vahvistuvat ja auttavat ihoa luonnollisen kosteustasapainon hallinnassa.

Mikä tekee Exomega Control -sarjasta niin erinomaisen?

A-Derma on saanut alkunsa Lounais-Ranskasta jo 1970-luvulla ja tutkimuskohteena on alusta lähtien ollut herkkä iho. Kaikki lähti liikkeelle kauran viljelystä ja halusta tutkia kauraa, jota on käytetty lääkinnällisenä raaka-aineena yli kolmentuhannen vuoden ajan. Tämä tutkimustyö jatkuu Ranskassa edelleen ja tuloksena on syntynyt muun muassa Exomega Control -tuotteet, joiden hoitoteho perustuu luomuviljeltyyn ihoa tasapainottavaan, rauhoittavaan ja korjaavaan Rhealba®-kauranversouutteeseen. Sanoisinpa siis, että perimystieto yhdistettynä ainutlaatuiseen raaka-aineeseen on näiden tuotteiden salaisuus.

Minä vakuutuin testin myötä tästä sarjasta ja haluan sitä lämpimästi suositella. Uskon, että tuotteet ovat nappivalinta herkälle- ja atooppiselle iholle etenkin tulevaa kuivaa talvikautta ajatellen. Tuotteisiin voit tutustua lisää myös Exomega Control -sarjan ig-sivustolla.

Ihanaa joulun odotusta kaikille ja tavataan instagramissa ?

Kaupallinen yhteistyö: A-Derma

Yksi kommentti

  1. mathlinhanna@gmail.com kirjoitti:

    Kiitos pääsemisestä testaamaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *