Hae
Arjen suklaasuukkoja

Milloin viimeksi jorasin tai rakensin lumiukon?

Tykkään paljon näistä kiertävistä blogin kysymyksistä ja tämän super-hauskan ”Milloin viimeksi?” aiheisen postauksen bongasin kollegani Ainon blogista Vaikuttajamedialla. Laitetaan siis viikko käyntiin tällä ”Milloin olen viimeksi” -kysymysten ja vastausten sarjalla:

Käynyt juoksulenkillä: Jaahas, että tällaista heti alkuun. En ole ollut koskaan juoksulenkillä kävijä. Pidän pitkistä kävelylenkeistä ja niiden rauhoittavasta vaikutuksesta, mutta juoksun makuun en ole päässyt yrityksistä huolimatta.

…ja salilla: Noin kuukausi sitten kun sain somen kautta tutustumismahdollisuuden uuteen Espoonlahden Fressiin. Paikka on upea, mutta aikaa ei ole vain löytynyt halusta huolimatta. Ennen Lucan syntymää kävin ahkerasti salilla ja nautin siitä. Ehkä vielä joskus, kun omaa aikaa on taas enemmän.

Jorannut tanssilattialla:  En taida edes muistaa. Joskus vuosia sitten työpaikan pikkujouluissa. Muistan vain, että hauskaa se oli ja päänsärky sen mukainen seuraavana päivänä.

Siivonnut:  Viime viikon perjantaina, kun imuroin nopeasti viikonloppua varten. Koirallani Fionalla on karvanlähtöaika, joten pakko imuroida useammin kuin siivoojat meillä käy.

Tehnyt lumiukon: Viime talvena Lucan kanssa mummolassa ja odotan jo joululomaa siellä, että pääsemme taas samaan puuhaan. Luca odottaa myös lunta, mummolaan pääsyä ja lumiukkoa.

Ollut yksin yön omassa kodissa:  Siis oikeasti, mitä sellainen edes on? Siitä on ainakin yli 3 vuotta ja aivan oikeasti. Silloinkaan en ollut aivan yksin, koska koiratyttöni oli tietenkin seurana. Tekisi varmasti hyvää olla yksi yö yksin kotona, levätä ja tehdä asiat oman sisäisen kellonsa mukaan.

Ollut yökylässä: Lasken yökyläksi mummolassa käynnit, joten alkusyksyllä, kun olimme Pohjanmaalla ns. kesäkodissa visiitillä. Jos taas tarkoitetaan yksin kaverin luona, niin siitä vuosia ja vuosia aikaa.

Kirjoittanut kirjeen: Tavallaan kirjoittelen kirjeitä itselleni muistoksi montaa kertaa viikossa, kun päivittelen blogiani. Sitähän tämä on, itsellensä asioiden kirjoittamista muistoksi tulevaa varten.

Lähettänyt postikortin: Olen äärimmäisen huono lähettämään postikortteja. En ole koskaan lähettänyt juurikaan edes joulukortteja, joten postikortteja lähettelin varmaan ennemmän perheen kanssa tehdyiltä etelän reissuilta koulukavereille.

Tehnyt käsitöitä: Tämän muistan, vaikka siitä onkin ikuisuus. Yläasteen seiska-luokalla, kun oli viimeiset pakolliset tunnit käsityötä. Nykyään en taitaisi erottaa virkkuukoukkua neulomispuikosta, tai miksi sitä nyt kutsutaan. En siis pidä käsitöistä.

Kokannut kolmen ruokalajin illallisen:  Rakastan ruokaa ja pitkiä illallisia, mutta ravintolassa syötynä. Kun muut ne tekevät, tarjoilevat ja mukaan kuuluu hyvää viiniä. Kokkaan kyllä perusruokaa, mutta en vapaaehtoisesti tarjoutuisi kokkaamaan kolmea lajia.

Syönyt karkkia:  Joulun odotus ja suklaa kuuluvat yhteen, joten ei siitä nyt niin kauan ole.

Meikannut: Tänään, kun lähdin lounastunnille ja poistuin kotoa muualle kuin koiralenkille ja päiväkodille. Piristi kummasti, vaikka en arkisin käytä kuin puuteria, ripsaria ja kulmakynää.

Eksynyt: Se täytyy olla vuosia sitten jollain kaupunkilomalla. Minulla ei ole hyvää suuntavaistoa, joten uudessa kohteessa menee hetki, että pääsen ns. kartalle.

Ihanaa uuden viikon alkua ja tavataan instagramissa ?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *