Hae
Arjen suklaasuukkoja
Kaupallinen yhteistyö

Ruohonjuuresta lahjaksi hyvinvointia koko perheelle

Kaupallinen yhteistyö: Ruohonjuuri

Se on jo joulukuun alku, tontut kurkistelevat ikkunoiden takana ja kaikkien mielessä alkaa pyöriä ajatus, millä pukinkontin tänä vuonna täyttäisi? Tämä poikkeuksellinen vuosi on osoittanut sen, että hyvinvointi ja terveys ovat asioita, joihin kannattaa panostaa ja tietoisuus näihin asioihin on kasvanut huimasti.

Mitäpä jos emme antaisikaan lahjaksi ns. turhaa tavaraa, vaan jotain sellaista, jonka avulla saamme lahjoitettua hyvinvointia läheisillemme. Tätä ajatusta varten haluan esitellä tässä postauksessa Ruohonjuuresta muutamia ekologisia ja luonnonmukaisia lahjavinkkejä, joista jokainen varmasti ilahtuisi.

Aloitetaan vaikka isästä ja ukista. Heille voisi sopia lahjaksi miesten valikoimasta esimerkiksi hellän hoitava Patykan silmänympärysvoide, jonka luomulaatuisten ainesosien avulla silmänympärysiho kirkastuu damaskonruusun voimalla, rohtosammakonputki uudistaa ihoa ja silmien turvotus laskeutuu tattarin ansiosta. Tämä tuote sopii toki myös naisille, mutta neutraalin tuoksunsa vuoksi toimii varmasti myös miehillä.

Erityisen ihanana lahjavinkkinä miesten tuotteista vinkkaan myös Rokuan kasvovoiteen aurinkosuojalla ilman nanopartikkeleita. Tuotteessa hoitavana ainesosana on esimerkiksi hyaluronihappo ihon super-kosteutusta varten, hiilidioksidiuutettu mustaherukansiemenöljy ja suomalainen kuusenkerkkäuute sekä mentolia ihon virkistämistä varten. Oikeastaan koko Rokua-sarjan tuotteet sopivat loistavasti joululahjaksi, mutta meidän pukinkonttiin päätyi tällä kertaa tämä kasvovoide.

Äidit ja mummot kaipaavat myös kiitosta koko vuoden ahkerasta aherruksesta, joten mietitäänpä sitten millä heitä voisi ilahduttaa?

Yksi omia ehdottomia lemppareitani on Madaran  Time Miracle päivävoide, joka antaa kasvoille todellisen face liftin. Tämä ylellinen voide sisältää Madara Cell Repair Bio-Comblex -uutetta, nuorentavaa koivunmahlaa, juonteita silottavaa hyaluronihappoa ja soft focus -teknologiaa, jotka yhdessä tekevät ihmeitä kasvojen iholle. Pidän myös tämän tuotteen ylellisestä tuoksusta ja siitä miten se todellakin napakoittaa kasvoja.

Toisena kasvojen kauneustuotteena haluan ehdottomasti nostaa esille Luonkosin öljypuhdistuskakut, joihin olen kerrassaan ihastunut. Näistä on helppo valita omalle ihotyypille sopiva kakkunen, mutta kannattaa huomata myös ihana uutuus ns. metsäkakku, jonka avulla saat metsän mikrobien terveyttä edistävät vaikutukset kasvoillesi.

Vartalon kauneudeksi joulupaketista voisi paljastua Weledan tyrni vartalovoide. Tuote sisältää tyrnin lisäksi malvanuutetta ja shea-voita, joiden öljyt yhdessä hellivät vartalon ihon priimakuntoon. On yksi niin ihastuttava vartalovoide, johon aina säännöllisesti palaan uudelleen ja uudelleen. Vinkkinä vielä, että Weledan sarja sisältää myös Tyrni käsivoiteen.

Koska Ruohonjuuren ekokauppa on koko perheen hyvinvoinnin ja terveyden ylläpitämistä varten, niin myöskään vauvoja tai taaperoita ei ole unohdettu. Heille löytyy muun muassa ihonhoitotuotteita ja vitamiineja. Esimerkkinä nostan esille Weledan Baby Oilin, joka on sopinut loistavasti Lucan herkälle iholle aivan vauvasti asti, jonka arvokas seesamöljy kosteuttaa ihon tehokkaasti. Koko lasten valikoimaan pääset tutustumaan TÄÄLTÄ.

Toivottavasti saitte tästä inspiraatiota joululahjojen hankintaa silmällä pitäen ja tavataan myös instagramissa ?

Ihanaa joulun odotusta kaikille ?

Kaupallinen yhteistyö: Ruohonjuuri

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *