Hae
Arjen suklaasuukkoja

3-vuotiaan Black Friday valinnat

Viikonloppuna oli Isossa Omenassa hurjat alet Black Fridayn myötä. En suosi missään tapauksessa kulutusjuhlia, mutta kun perheeseen kuuluu vauhdilla kasvava pojan pallero, niin silloin on hyvä hyödyntää alennusmyyntejä. Koko ajan saa laittaa kaapeista pois pieneksi menneitä vaatteita ja hankkia uutta vaatevarastoa. Vielä kun Suomessa nautitaan neljästä vuodenajasta, niin vaatteita saa oikeasti olla koko hankkimassa. Pitää olla kurahaalaria, välikerrastoa, välikausihaalaria, talvihaalaria jne. Siksi siis suuntasimme Isoon Omenaan hyödyntämään Black Friday myynnit.

Tämä kerta oli aivan poikkeuksellinen ostoskerta, koska Luca sanoi oman mielipiteensä jokaiseen vaatehankintaan, jonka teimme. Annoin muutaman vaihtoehdon ja poika sitten teki lopullisen valinnan. Tämä oli helppoa, koska Reiman koko kauppa oli lähes tulkoon 30 prossan alessa ja Lindex vastaavasti 25 prossan alessa, joten valinnanvaraa riitti.

Kuvissa on kuvattuna joitain juttuja mitä löysimme. Ehdottomasti ihanin on tuo Reiman talvihaalari, joka on Puhuri kuosissa. Kettuja, sieniä ja muita metsän hahmoja. Aivan ihana! Toinen erityisen ihana on Lindexin neule, jossa on kettuja pääntien ympärillä. Arvaattekin varmaan, että pidän ketuista ja eläimistä ylipäänsäkin, joten niitä meiltä löytyy.

Oli onnistunut reissu kaiken kaikkiaan ja sen kunniaksi piipahdimme vielä jäätelöllä kahviossa. Selvää säästöä syntyi ja nyt on kunnon talvivaatteet mummolan joululomaa varten.

Ihanaa alkavaa viikkoa ja tavataan myös instagramissa ?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *