Hae
Arjen suklaasuukkoja
Kaupallinen yhteistyö

Luonnonkosmetiikkaa Black Friday -hinnalla ja etukoodi

Kaupallinen yhteistyö: Biodelly

Kaikkihan alennusmyynneistä tykkää! Ja nythän niitä riittää, kun on Black Friday -alet menossa ja joka kaupassa alennusmyynnit menossa. En suosi itse, enkä suosittele muillekaan kulutushysteriaan osallistumista, mutta vastuullinen ostaminen harkittuun tarpeeseen silti kannattaa.

Nyt onkin loistava tilaisuus täydentää omat luonnonkosmetiikan varastot ihanilla tuotteilla, koska Biodellyn luonnonkosmetiikkaan erikoistuneessa verkkokaupassa on menossa Black Friday alepäivät. Koko valikoima 20 prosentin alessa ja lisäksi osa tuotteista on alessa tasahinnoin. Biodellyn tarjouksiin pääset tutustumaan TÄÄLTÄ. Lisäksi annan vinkkinä, että etukoodilla LIITÄ, saat useana päivänä tehdyt tilaukset samassa paketissa ilman toimituskuluja.

Itse täydensin kylpyhuoneen kaappeihin Madaran, Joik Organicin ja Luonkosin tuotteita. Nämä on minulle sellaisia tuttuja ja aiemmin jo laadukkaiksi havaittuja tuotteita, joita käytän säännöllisesti. Tosin yksi herkullinen uutuus myös omassa paketissani oli, jonka testikäyttöä en malttaisi odottaa. Nimittäin Luonkosin metsäkakku, jonka avulla ihon saa puhdistettua ja samalla hierottua metsän terveelliset mikrobit kasvoihin. Tämä uutuustuote on jotain niin mullistavan kekseliästä luonnonkosmetiikan markkinoilla, että ansaitsee tulla erikseen mainittuna.

Ihanaa viikonlopun jatkoa ja tavataan myös instagramissa ?

Kaupallinen yhteistyö: Biodelly

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *