Hae
Arjen suklaasuukkoja

Joulun odotus ja harmillinen flunssa-kierre

Me ollaan oltu pojan kanssa poissa päiväkodista ja töistä eilinen ja tämä päivä ja taitaa valitettavasti mennä vielä huominenkin kotona sairastuvassa. Meitä on vaivannut taas kerran flunssa. Yöt on nukuttu levottomasti ja olo on ollut aamulla sen mukainen.

En enää edes jaksa muistella miten mones flunssa tämä on päiväkodin aloittamisen jälkeen, olisko neljäs vai jopa viides jo? Nyt tiedän, että päiväkodit on pöpöjen luvattu maa ja kaikkii tarttuu niin helposti pienissä tiloissa ja samoilla leluilla leikkiessä. Toivoin, että vältyttäisiin tältä harmilliselta asialta, mutta samojen ongelmien edessä näköjään painitaan kuin muutkin päiväkotilaisten perheet. Flunssakausi alkaa syyskuussa ja päättyy toukokuussa, huh huh. Aikamoista touhua.

En yhtään ihmettele, että ruuhkavuodet ottaa voimille. Me ollaan valjastettu arkeen kaikki mahdollinen apu, että selvittäisiin hommasta. Haluan jaksaa pitää myös itsestäkin huolta ja siksi otettiin myös säännöllinen siivooja. Sen puolesta liputan ja olenkin varma, että siivooja on parasta hyvinvointia mitä voit itsellesi ja parisuhteelle tarjota.

Sairastelujen keskellä me odotellaan joulua todella paljon ja lasken jo viikkoja joululoman alkuun. Eihän se loma niin pitkä tule olemaan, reilu viikko vain, mutta kun pääsee kotiympyröistä irti ja tietenkin työstä, niin mieli lepää ja taas on mukava palata kotiin.

Olen ripustellut joulun alun tunnelmoinnin kunniaksi kotona kaikkia mahdollisia valoja, ollaan koristeltu pojan kanssa olohuoneeseen pieni joulupuu (minulle valoa antava terapiapuu) ja ostettu ensimmäiset piparkakut kaupasta. Tietenkin puhutaan myös joulupukille kirjoittamisesta ja tontuista ikkunan takana. Luca muistaa myös aamuisin herättyään kysellä, että joko joulu on tänään. Niin hellyttävää intoilua pieneltä ja antaa minullekin joulumieltä. Joululoma häämöttää jo aika lähellä ja lentoliput on ostettuna mummolaan joulun viettoon, joten enää odotusta ei ole kauaa jäljellä.

Ihanaa viikon jatkoa ja muistathan seurata minua myös instagramissa ?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *