Hae
Arjen suklaasuukkoja
Kaupallinen yhteistyö

Atopik Hydrate -kosteuskosmetiikan arvonta

Kaupallinen yhteistyö: Atopik

Meillä sairastetaan flunssaa ja olo on aika väsynyt pojan yövalvomisten takia. Halusin silti tulla vinkkaamaan myös tänne blogin puolelle, että minulla on käynnissä instagramissa ihana hyvinvoinnin arvonta yhteistyössä Atopik apteekkikosmetiikkasarjan kanssa, jonka palkintona on 3 vapaavalintaista Atopik Hydrate uuden sukupolven kosteuskosmetiikan tuotetta.

Atopik on kotimainen ja luonnonkosmetiikkalaatuinen apteekkisarja erityisesti herkälle iholle, joka on saatavilla vain apteekeista. Hydrate-sarjaan kuuluu kuusi tuotetta (puhdistusgeeli, kosteuttava kasvovesisuihke, kosteuttava hyaluroniseerumi, kosteuttava hyaluronivoide, kaksitehoinen kuorinta, ja tehokosteuttava kasvonaamio) ja neljä linjaa, herkälle, ikääntyvälle, epäpuhtaalle ja kosteudenpuutteesta kärsiville ihoille.

Sarjan tuotteissa suositaan kotimaisia raaka-aineita, kuten ksylitolia ja kauraa, jota on mukana myös fermenttinä. Fermentoinnin avulla kaurasta muodostuu muun muassa erilaisia antioksidantteja, AHA-happoja ja B-vitamiineja, jotka antavat iholle kaunista hehkua ja elinvoimaa.

Koko Hydrate -sarja on kotitestissä osoittautunut loistavaksi herkälle atopiaan taipuvaiselle iholleni, mutta ehkä ylitse muiden on ollut kosteuttava kasvonaamio ja puhdistusgeeli sekä kosteuttava hyaluronivoide.

Plussaa annan Hydrate -sarjalle myös vastuullisesta tuotannosta, koska tuotteet on pakattu kierrätettäviin pakkauksiin ja puhdistusgeelin ja kasvosuihkeen pullojen valmistuksessa on käytetty kierrätettyä muovia. Hyvinvointia siis sekä luonnolle että minulle.

ARVONTA INSTAGRAMISSA:

Arvonta instagramissa päättyy 30.11 maanantaina klo 12, jonka jälkeen ilmoitan voittajalle voitosta. Arvontaan pääset TÄÄLTÄ

Onnea arvontaan ja kaunista marraskuun jatkoa. Me jatketaan täällä flunssan parantelua ?

Kaupallinen yhteistyö: Atopik

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *