Hae
Arjen suklaasuukkoja
Kaupallinen yhteistyö

House of Organic luonnonkosmetiikan päivät, arvonta ja alekoodi

Kaupallinen yhteistyö: House of Organic

Jippii, nyt ne taas alkoivat! Luonnonkosmetiikan kuumimmmat hetket eli House of Organicin luonnonkosmetiikan päivät 4.-8.11, jonka aikana verkko kuhisee päivittäin vaihtuvia super-tarjouksia toinen toistaan ihanimmista luonnonkosmetiikan laatuisista tuotteista. Luonnonkosmetiikan päivien kuvastoon pääset TÄÄLTÄ.

Itselleni nämä luonnonkosmetiikan todelliset hullut päivät on mahtava mahdollisuus tutustua uusiin tuotteisiin ja merkkeihin sekä tilaisuus täydentää varastot ennestään tutuilla tuotteilla. Tällä kertaa valikoimasta valikoitui pakettiini ainoastaan tuttuja merkkejä, joihin olen erityisen ihastunut. Tilaukseni sisälsi kotimaiset luonnonkosmetiikan merkit Flow-cosmetics ja Murumuru sekä ruotsalaisen Bruns Productsin hiustenhoidon luonnonkosmetiikan tuotteita.

Olen jo jonkin aikaa käyttänyt hiusteni hoidossa pääsääntöisesti Bruns Productsin tuotteita ja ymmärrän täysin miksi ruotsalaiset ovat näihin kampaamolaatuisiin hiustenhoidon tuotteisiin täysin hullaantuneita. Raaka-aineet ovat täysin luonnolliset ja tuotteita on saatavilla sekä tuoksuvina että täysin tuoksuttomina. Yksi ehdottomista luottotuotteistani on sarjan hiusnaamio, jonka avulla latvan kuivimmatkin kohdat saa kosteutta ja hoitoa luomu sheavoin ja jojobaöljyn ansiosta. Tulevaa talven pakkauskautta ajatellen tämä on aivan ehdoton tuote.

Kotimainen Murumuru on lähituotantona valmistettuja kotimaisen luonnonkosmetiikan helmiä parhaimmillaan ja merkin tuotteissa käytetään runsaasti kotimaisia luonnollisia raaka-aineita. Koko sarja on aivan huippu, mutta näistä tuotteista voisin tällä kertaa nostaa esille hoito-öljyn, joka on monipuolinen koko vartalon ja kasvojen luksus-öljy. Tässä tuotteessa on parasta uskomattoman hoitavuuden lisäksi mustaherukan huumaava tuoksu, joka saa alkunsa mustaherukan siemenöljystä. Plussaa myös hyvästä imeytymisestä sekä siitä, että öljy hoitaa hyvin myös 3-vuotiaan poikani kuivat polvien taipeiden kohdat.

Kolmas tuotemerkki oli paketissani kotimainen Flow-cosmetics, joka on ehdottomia suosikkejani ja monet jatkuvasti käytössä olevat tuotteeni ovatkin juuri tältä merkiltä. Näistä voisin mainita ainakin todella hellävaraisen ja hoitavan puhdistusvoiteen (balm to milk cleanser), jonka avulla iho puhdistuu ja samalla pehmenee luomulaatuisten ja kasviöljypohjaisten ainesosien avulla. Vaikuttavana ainesosana on muun muassa jojobaöljy sekä mustikan ja mustaherukan siemenöljyt. Toinen ehdoton valinta kuivaa talvikautta ajatellen on vartalon Tourmaline aroma- ja kivitetapia kuorintavoide, jonka avulla iho saa tarvittua kosteutusta samalla kun kuollut ihosolukko poistuu ihon pinnalta.

Vinkkinä vielä, että alekoodilla yhdistä saat ilmaiset postikulut ensimmäisen tilauksen jälkeen, joten voit huoletta tilata päivittäin vaihtuvia tarjouksia edullisesti yksillä postikuluilla.

Toivottavasti tavataan myös instagramissa, jossa minulla on menossa 50 euron arvoisen  lahjakortin arvonta House of Organicin verkkokauppaan. Ihania hetkiä kaikille kauneudenhoidon pariin ja tsemppiä marraskuun harmauteen ?

Kaupallinen yhteistyö: House of Organic

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *