Hae
Arjen suklaasuukkoja

Lähtisinkö ensi kevään kuntavaalien ehdokkaaksi ?

Minun piti tänään kirjoittaa aivan toisesta aiheesta, mutta tämä päivä toi mukanaan miellyttävän yllätyksen. Sain nimittäin sähköpostitse kyselyn olisinko kiinnostunut keskustelemaan mahdollisesta ehdokkuudesta ensi kevään kuntavaaleissa. Siis tämä ajatus tuli täysin puun takaa itselleni ja täytyy myöntää, että olen otettu pelkästään siitä, että kyseinen puolue on ajatellut minua. Hämillään, mutta otettu, kuvaa aika hyvin ensireaktioita, jotka viesti sai aikaan minussa.

Sain puhelun aikana tarkempia tietoja siitä miten puolue on minuun ja someeni tutustunut. Kyseisen puolueen head hunter on kuulemma löytänyt Vaikuttajamedialta blogini ja välittänyt tietoni eteenpäin. On todella hienoa, että Vaikuttajamedia tavoittaa laajalti ihmisiä ja saamme siten välitettyä meille tärkeitä ajatuksia, aiheita ja vinkkejä muille. Täytyy tässä yhteydessä myös mainita, että Vaikuttajamedia täytti jo 2-vuotta hetki sitten ja on mahtavaa olla osa tätä hienoa porukkaa!

Nyt olen siis tänään pohdiskellut tätä ehdokkuus-asiaa ja kyllähän se ajatuksena kiinnostaa, koska vaikuttamista sekin olisi. Ei tietenkään täällä somessa, mutta vaikuttamista silti ja siitähän minulla on kokemusta. Lapsiperheiden asiat, eläinten hyvinvointi ja luonto on vahvasti lähellä sydäntäni ja paikallispolitiikassa vaikuttamaan pääseminen olisi konkreettista. Jotain sellaista, jonka kautta voisi edesauttaa ihmisten hyvinvointia arjessa, auttaa jaksamaan paremmin ja saada Espoosta vielä entistä viihtyisämpi ja toimivampi kaupunki.

Se mikä myös olisi hienoa, niin pääsisin hyödyntämään oikeustieteen alalta hankkimaani korkeakoulututkintoa, koska lakikuvioiden tunteminen olisi varmasti työssä hyödyksi. Muutenkin pidän asioiden parantamisesta, kehittämisestä ja oikeudenmukaisuuden toteutumisesta.

Saa nyt kuitenkin nähdä millaisia mietteitä ja kysymyksiä jatkokeskusteluissa nousee esille, mutta tätä täällä nyt pohdiskellaan. Ja joka tapauksessa olen tästä ehdokkuus-ajatuksesta otettu. Ja mikä tämä puolue sitten on? Jätetään jotain vielä arvailujen varaan tässä vaiheessa.

Ihanaa uutta viikkoa, marraskuun alkua ja tavataan myös instagramissa ?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *