Hae
Arjen suklaasuukkoja

Lokakuun tunnelmia kännykästä

Marraskuun alku jo käynnistyi, joka tarkoittaa samalla sitä, että alkaa minun inhokki-vuodenaika. Siis seuraavat neljä kuukautta on lähes pelkkää pimeätä, räntää, sadetta, sohjoa ja kylmää viimaa, eli sitä mitä talveksi täällä Etelä-Suomessa kutsutaan. Pahoin pelkään, että tuleva talvi on yhtä surkea täällä etelässä kuin viime talvikin, eikä oikein matkallekaan palmun alle uskalla lähteä itseänsä hemmottelemaan. No oli niin tai näin, niin kuitenkin nyt on aika katsella lokakuun tunnelmia kännykästä ja pakkohan mukaan oli laittaa vielä pojan 3-vuotis synttäreiden kuvia, koska päivä oli niin erityisen hieno ja hetki tärkeä.

Eli tässäpä nämä, ihanaa marraskuun alkua ja tavataan myös instagramissa ?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *