Hae
Arjen suklaasuukkoja
Kaupallinen yhteistyö

Timma – Nopeasti kauniit hiukset Ompun Torpassa

Kaupallinen yhteistyö: Timma

Minä olen aika malttamaton luonne, enkä pienen lapsen äitinä aina voi suunnitella menojani tarkasti monen päivän päähän. Kun aikataulustani löytyy tilaa itselleni, niin käytän sen mielelläni oman hyvinvoinnin edistämiseen ja ylläpitoon. Tähän minulla on apuna Timma, joka on hius-, kauneus- ja hieronta-alan ajanvarausjärjestelmä, jonka kautta löydän nopeasti vapaat ajat eri hyvinvoinnin palveluihin.

Ennen Timman käyttöönottoa koin erityisen raskaaksi sen, että jouduin soittelemaan eri palveluntarjoajia läpi vapaan ajan löytämiseksi. En myöskään voinut koskaan olla varma sainko itselleni sen parhaan mahdollisen hinnan. Yleensä otin ensimmäisen vapaan ajan, jonka löysin, ilman, että olisin jaksanut tehdä minkäänlaista hintavertailua palveluntarjoajien kesken.

Timman parhaita ominaisuuksia onkin nopeasti vapaiden aikojen löytämisen lisäksi se, että Timmasta näkee alueittain palveluiden hinnat, joissa on yllättävän paljon eroja. Ajan nimittäin mielelläni hierojalle Tapiolaan, jos Espoonlahdessa sama palvelu olisi useita kymmeniä euroja kalliimpi.

Kun kyse on hiuksistani, niin silloin käytän kuitenkin itselleni tuttua ja laadukasta parturi-kampaamoa Ompun Torppaa, joka löytyy Kauppakeskus Isosta Omenasta. Olen luonnollisen kauneuden kannattaja ja ihastuin heti ensikäynnillä Ompun Torpan hoitaviin ja kotimaisiin hius- ja kasviväreihin.

Ompun Torppa on yksi lukuisista espoolaisista palveluntarjoajista, jolla on käytössään Timman laadukas ajanvarausjärjestelmä. Timman kautta saan varattua ajan myös Ompun Torppaan vaivattomasti ja voin myös hallinnoida varaustani Timma-tilin kautta. Lisäksi Timmasta saa hankittua lahjakortteja, jotka ovat erinomainen lahjavinkki näin lähestyvää isänpäivää ja joulua ajatellen.

Viime viikolla varasin Timman kautta ajan nopeasti Ompun Torppaan ja minulle tehtiin tyvivärjäyksellä hiusten kaunistus ja lisäksi sain upeat lainekiharat hiuksiini. Ompun Torppa onkin kampaamo, jossa aina pääsen rentoutumaan ja lähtiessäni olo on luonnollisen kaunis.

Mikäli sinulla ei ole vielä Timma-tiliä, niin suosittelen sen avaamista ja tutustumista Timman monipuolisiin palveluihin. Seuraavaksi itselläni on tarvetta kasvohoidolle ja pikakatselmus Timman kautta osoitti, että heti huomiselle vapaita aikoja Espoonlahdesta löytyy ja vieläpä mukavan edulliseen hintaan ?

Ihanaa viikonloppua kaikille ja toivottavasti tavataan myös instagramissa ?

Kaupallinen yhteistyö: Timma

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *