Hae
Arjen suklaasuukkoja

Karhunpentu sairastaa, häntä hellikäämme

Ja niin siinä kävi, että juuri kun ehdin alkaa nauttimaan kunnolla uuden arjen sujuvuudesta, niin meille saapui kylään ärsyttävä syysflunssa. Lucalle nousi lämpöä eilen illalla, nenä alkoi vuotamaan ja pieni halusi vain istua äidin sylissä, eikä ruoka oikein maistu.

Olin jo ehtinyt huokaista helpotuksesta, että eihän me ollakaan koko ajan kipeitä, vaikka päiväkoti alkoi. Olin nimittäin varautunut siihen, että ainakin jouluun asti olisimme enemmän tai vähemmän sairaita, koska päiväkodissa kuulemma kaikki pöpöt jyllää ja tarttuu helposti lasten keskuudessa. Mutta tässä sitä nyt ollaan, kipeätä lasta hoivaamassa.

Tarkalleen ottaen tämä on toinen flunssa, jonka Luca sairastaa päiväkodin alkamisen jälkeen, joten flunssa kuukaudessa on tahti lähes meillä ollut. Onneksi eka pöpö meni parissa päivässä ohi ja toivottavasti menee tämäkin. Lapsi on siinä mielessä haastava potilas, ettei häntä oikein saa lepäämään kunnolla. Heti kun olo alkaa helpottamaan, niin leikit alkaa. Tällä hetkellä isin lapsuuden ajan jääkiekkomaila on kivointa maailmassa ja tietenkin sillä pitää sisällä huitoa.

Viime yö oli levoton ja nyt itsellä on olo sen mukainen. Ei jaksa mitään ylimääräistä tehdä. Lisäksi täällä on satanut oikeastaan koko päivä, joten aika surkea päivä kaiken kaikkiaan ollut. Ainakin on ollut pätevä syy (flunssa) kotoilla pojan kanssa aivan koko päivä, eikä ole tarvinnut tuntea syyllisyyttä siitä, ettei olla lähdetty minnekään.

Nyt vaan katsellaan sohvalla Yle Areenasta Ryhmä Hauta, lepäillään ja syödään iltapalaa. Sormet ristissä toivon, että ensi yönä meillä nukuttaisiin levollisemmin. Sillä pakko myöntää, että univelkaisena en ole parhaimmillani. Eihän pienten lasten äidit koskaan saa unta tarpeeksi, mutta aina välillä sitä tarvitsisi yhden hyvän yön. Ihan vaan sen yhden, niin sitten taas jaksaa.

Aurinkoisia ja terveitä päiviä odotellen sekä tavataan myös instagramissa ?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *