Hae
Arjen suklaasuukkoja
Kaupallinen yhteistyö

Ajatukset Alpan neuleissa ja tulevassa talvessa

Kaupallinen yhteistyö: Alpa

Kun kaamos alkaa vallata entistä enemmän tilaa päivän valolta, niin on otollinen hetki pohdiskella tulevaa talvea ja käpertyä oman kodin suojiin. Minulle tämä tarkoittaa tulevana talvena kotona oloa kirjaimellisesti, koska poikkeustilan vuoksi työskentelen täysin etänä ja minä pidän tästä asiasta, enkä kaipaa yhtään täpötäysiin ruuhkabusseihin tai juoksemaan kilpaa palaverin alkuajankohdan ja metroon ehtimisen kanssa. Näin on hyvä ja minulle etätyö sopii aivan loistavasti.

Koska olen kotona entistä tiiviimmin, niin haluan panostaa enemmän kotoiluun sopiviin ihaniin ja lämpimiin vaatteisiin sekä esitellä ja antaa hyödyllisiä vinkkejä laadukkaista, aikaa kestävistä vaatteista. Siksi jatkankin Alpan neuleiden esittelyä ja vuorossa on yksi lempi-luottovaatteistani, joka taipuu moneen käyttötarkoitukseen kotoilun lisäksi. Neule on roosanvärinen Twilight -neuletakki ja se on kaltaiselleni vilukissalle super-löytö talven kylmyyttä ajatellen.

Twilight -neuleen pinta on kaunista helmineulosta, materiaalina 100 prosenttisesti alpakan villa ja vyötärö on naisellisesti kaarrettu. Kuten kaikki Alpan neuleet myös Twilight -neuletakki on suunniteltu Suomessa sekä vastuullisesti tuotettu ja valmistettu. Neule on ihanan paksu, mutta hengittävä, sekä arvokasta ja aitoa luonnonmateriaalia parhaimmillaan.

Alpakan villalle on ominaista sen pehmeneminen käytön myötä ja kokemuksesta voin kertoa, että neuleista muotoutuu kuin toinen iho. Itselläni on Alpan neuleita jo vuosien takaa ja ne ovat vain parantuneet iän myötä. Se mikä on ollut yksi parhaita ominaisuuksia on se, että pitkäänkään käytössä olleet neuleet eivät ole nyppyyntyneet lainkaan. Ainoastaan pehmentyneet miellyttävästi, mutta kuitenkin siten, että neuleiden muoto on säilynyt. Alpan neuleet ovat hyvin korkealaatuisia ja niiden korkean laadun huomaakin siis parhaiten iän myötä.

Minulle Alpan neuleet edustavat korkea laatuisia ja pitkäikäisiä tuotteita aidoista luonnonmateriaaleista, kuitenkaan itse luontoa unohtamatta. Alpa on brändi, jonka tuotteita aina mielelläni suosittelen kaikille lämpimästi ja ne kuuluvat vaatekaappini ehdottomiin suosikki-neuleisiin.

Vinkkinä täytyy vielä kertoa, että Alpan valikoimasta löytyy myös asusteita kuten pipoja ja huiveja, joihin on ihana piiloutua lähestyvän talven viimalta suojaan, ja nämä ovat erinomaisia lahjavinkkejä tulevaa isänpäivää ja joulua ajatellen. Lue myös aiempi postaukseni Alpasta TÄÄLTÄ, jossa on esittelyssä alhaalla oleven kuvan Serene -neuletakki, ja toivottavasti tavataan instagramin puolella 😘

Kaupallinen yhteistyö: Alpa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *