Hae
Arjen suklaasuukkoja

Ryhmä Hau 3-vuotis -synttärit

Aivan pakko laittaa vielä tänne blogin puolelle myös muutamia synttärikuvia Lucan 3-vuotis synttärijuhlilta, jotka pidettiin mummolassa ja olikin viimeiset juhlat pojalle. Sen verran hektinen päivä on takana, koska serkut oli mukana ja saavat keskenään aikamoisen vilskeen aikaiseksi. No, synttärit on vaan kerran vuodessa ja onhan se ihanaa, että oma lapsi saa olla päivänsankarina.

Juhlien keskipiste oli kummitädin leipoma Ryhmä Hau -kakku, jonka välissä oli suklaata. Oli muuten ensimmäinen kerta, kun kakku saatiin syötyä loppuun ja kertoo todellakin siitä, miten hyvää se oli. Olen saanut itsekin nyt sitten hyvällä omallatunnolla syödä suklaata kunnolla, koska herkuista pidättäytyminen kuuluu ainoastaan arkeeni. Yritän noudattaa ruokavaliossa periaatetta, että kun 95 prosenttia on terveellistä, niin sillä lopulla 5 prosentilla mitä suuhunsa laittaa, ei ole kokonaisuuden kannalta merkitystä. Nyt tosin olo on sellainen, että ehkä hieman tarkemmin olisi voinut katsoa, mutta kyllä tämä huomiseen mennessä helpottaa.

Luca sai aivan super-ihania lahjoja lisää ja lahjaksi tuli iso paloauto vilkkuvien sireenien kanssa ja sireeneillä varustettu poliisiauto sekä lajitelma muita pikkuautoja. Jännä juttu miten Luca muistaa kaikki autonsa, niillä on nimet ja jokainen niistä on omalla lailla tärkeä.

Nyt täällä onkin täysi leikki päällä vielä, kun uudet lelut on niin mieleisiä, että saapa nähdä miten saan pojan nukkumaan tänä iltana. Toivottavasti piakkoin, kun arki alkaa taas huomenna. Mutta nyt hyvää yötä, ihanaa alkavaa viikkoa ja tavataan myös somessa ?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *