Hae
Arjen suklaasuukkoja

Vaikuttajatapahtuma uudella urheilumuseolla

Minä sain kutsun muutama viikko sitten uudelle urheilumuseolle (Olympiastadion, Paavo Nurmen tie 1) tutustumaan suomalaisen urheilun upeaan historiaan ja viettämään iltaa kollegoiden kesken.

Urheilumuseon näyttelyn helmiä oli itselleni ehdottomasti Matti Nykäsen arvokisamitali-kokoelman ja olympiasoihdun näkeminen. Miten vaikuttavia ne olivatkaan luonnossa ja muistuttivat koetuista urheilun tähtihetkistä.

Muita ehdottomasti tutustumisen arvoisia esineitä löytyy muun muassa formuloiden, koripallon, jalkapallon, nyrkkeilyn sekä hiihdon ja laskuvarjourheilun maailmoista. Nähtävillä on esimerkiksi Kimi Räikkösen ja Mika Häkkisen ajohaalarit sekä vanhimmat löydetyt sukset ja 1980-luvulta peräisin olevat Eero Kausalaisen laskuvarjohyppy-varusteet.

Näkemistä riittää lajista lajiin ja ilta oli oikein onnistunut! Kiitos pr-toimisto Domakers ja uusi urheilumuseo kiinnostavasta illasta ?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *