Hae
Arjen suklaasuukkoja

10 kertaa faktaa minusta ja 2000 seuraajaa

Kirjoitin tällä viikolla instagramissa klassiset 10 faktaa itsestäni, koska tilini saavutti siellä hiljattain 2000 seuraajan rajapyykin, joka tuntuu itsestäni aivan uskomattoman hienolle. Jopa epätodellisen upealle ja on niin hienoa, että aito perhe-arki, äitiys sekä kauneuden ja hyvinvoinnin ammentaminen luonnosta kiinnostaa niin monia.

Kun kirjoittelin sitä instaan, niin tajusin, etten ole sitten maaliskuun alun jälkeen, eli kun siirryin Otavalta Vaikuttajamedialle, kirjoittanut itsestäni juurikaan esittely-tyyppistä postausta tänne blogini puolelle, joten siksi nostan samoja tosiasioita itsestäni myös tänne. On mukavaa tulla tutuksi, niin ehkä kirjoitukset myös aukeavat paremmin. Tässäpä siis niitä faktoja:

1. Olen pienen Luca -pojan äiti Espoosta, nautin äitydestä, unelmoinnista ja luonnon antamasta hyvinvoinnista.

2. Vaikka olen asunut jo yli 10 vuotta pääkaupunkiseudulla, niin olen opiskellut ja asunut Rovaniemellä sekä kotoisin olen Ylä-Savosta Kiuruvedeltä. Kesäisin liikun mökkeilyn merkeissä Pohjanmaalla Reisjärvellä.

3. Täytin syksyllä 38-vuotta ja palasin tänä syksynä työelämään osittaisella hoitovapaalla, oltuani kotona kolme vuotta perhevapaalla.

4. Minulla on yliopistotutkinto oikeustieteestä ja bloggaan siis tänne Vaikuttajamedian portaaliin.

5. Lähellä sydäntäni on perheeni lisäksi hyvinvointi ja kauneuteen liittyvät asiat, erityisesti luonnonkosmetiikka, joista kirjoittelen paljon käyttämieni tuotteiden kautta.

6. Olen koiraihminen ja minulla on 9-vuotias kleinspitz tyttö Fiona. Toinen koirani pomeranian Viivi nukkui pois viime keväänä ❤

7. Rakastan vihreätä teetä, kaikenlaista suklaata ja kunnon kauneusunia

8. Pidän liikunnasta, mutta en ehdi salille ajanpuutteen vuoksi, joten lenkkeilen ja jumppaan kotona.

9. Tunnustan olevani Kauniit ja rohkeat tv-sarjan tosifani.

10. Olen yltiöromantikko ja herkkis.

Nämä asiat oli sellaisia, jotka tulivat mieleeni ensimmäisten joukossa, enkä näitä sen kummemmin pohtinut. Järjestys myöskin on aivan satunnainen. Toivottavasti nämä hieman valottavat enemmän millainen ihminen tämän blogin takana kirjoittaa ja saa kysyä tai sitten jätetään jotain myös tulevan varaan.

Ihanaa sunnuntai-iltaa ja alkavaa viikkoa sekä toivottavasti tavataan myös somessa ?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *