Hae
Arjen suklaasuukkoja
Kaupallinen yhteistyö

TWOgether Training – Motivaatiota ja iloa arkiliikuntaan

Kaupallinen yhteistyö: TWOgether Training

Minun suhde liikuntaan ja omaan vartalooni on muuttunut hurjasti iän ja äitiyden myötä. On pakko tunnustaa, että joskus parikymppisenä kävin kuntosalilla useita kertoja viikossa aika puhtaasti ulkonäöllisistä syistä ja hyvä kunto oli vain plussaa siihen päälle. Salilla aikaa saattoi mennä helposti pari tuntia matkoineen ja toki se oli myös kiva tapa nähdä kavereita. Silloin sitä tuli kauhisteltua pienintäkin painonnousua ja tarkkailin painoa puntarilla monta kertaa viikossa. Nykyään arvostan ajallisesti järkevää ja tehokasta, mutta kuitenkin lempeää treeniä, jonka avulla oma henkinen ja fyysinen hyvinvointi pysyy kunnossa.

Näin jälkikäteen ajateltuna hyöty tuosta ulkonäkökeskeisestä touhusta oli lähinnä se, että se loi perustan hyvälle peruskunnolle ja sille, että liikunta jäi osaksi arkea. Kuitenkin nyt kun ikää on tullut lisää sekä äitiys ja raskaus on muuttanut ajattelua omaan kehoon, niin ulkonäkö-painotteinen liikunta on sitä kaikista viimeisintä treeniä, josta innostuisin.

Kun töihinpaluun aiheuttaman väsymyksen ja kiireisen aikataulun myötä oma motivaatio ja liikunnan ilo katosivat, niin löysin apua TWOgether Training -online treenipalvelusta, jonka treenejä vetävät liikunta- ja hyvinvointialan ammattilaiset Laura Enroth ja Heidi Tainio. TWOgether Training -online palvelu tarjoaa viikottain päivittyviä treenejä ja on perusidealtaan ikään kuin ”treenaajan Spotify”, jonne voin kirjautua sisälle juuri silloin kun itselleni sattuu sopimaan ja palvelussa treenit kulkevat mukanani sinne missä ikinä itse olenkin.

Palvelun idea on niin loistava ja tehty kuin kaltaiselleni kiireiselle pienen lapsen äidille, jonka päivittäinen jumppa-aika voi hyvinkin rajoittua siihen kuuluisaan puoleen tuntiin. Siinä ajassa en ehtisi edes lähisalille, enkä tällä hetkellä edes omista salikorttia ajan puutteen vuoksi. Samassa ajassa mikä minulla menisi pelkästään matkoihin salille ja takaisin, niin olen tehnyt omassa olohuoneessa esimerkiksi lihaskuntotreenin omalla kehonpainolla. Lisäksi osassa treenejä välineenä voidaan käyttää esimerkiksi kahvakuulaa tai kuminauhaa.

Treenit on jaoteltu treenikirjastoon, tutoriaaleihin (opastaa liikkeiden teot turvallisesti) ja pikatreeneihin eli ajan puute ei ole enää este jumpalle. Kaikki testaamani treenit ovat olleet selkeitä tehdä ja todellakin tehokkaita. Varsinkin ”poltetta pakaroihin -treeni” tuntuu juuri oikeissa paikoissa, koska itselläni ne muutamat sitkeät kilot kerääntyvät perinaiselliseen tyyliin lantion ja reisien seudulle. Pidän myös siitä, että liikkeet tehdään sopivan rauhallisessa tahdissa, jotta treenin kulussa on helppo pysyä mukana.

Vinkkinä haluan vielä kertoa, että TWOgether Training -sivustolta löytyy ilmainen treeni palvelun testaukseen, jotta palveluun saa tutustua rauhassa ennen jäsenyyden hankkimista. Jäsenyyden voi tilata kuukaudeksi (29,90€), 3 kuukaudeksi (65,70€) tai 6 kuukaudeksi (119,40€). Tällä hetkellä 3 ja 6 kuukauden jäsenyyden haltijat saavat myös 30 prosentin alennuksen Casallin verkkokauppaan. Eri jäsenyyksiin pääset tutustumaan TÄÄLTÄ.

Itse treenailen mielelläni kotona Lauran ja Heidin kanssa sekä samaa voin suositella muille! Ihanaa syksyn jatkoa ja muistathan seurata minua myös instagramissa ?

Kaupallinen yhteistyö: TWOgether Training

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *