Hae
Arjen suklaasuukkoja
Kaupallinen yhteistyö

Ruohonjuuren Regulat Pro -ravintolisillä boostia arkeen ja arvonta

Kaupallinen yhteistyö: Ruohonjuuri

Olen kirjoittanut aiemmin jo instagramissa, että minulla on taipumusta syysväsymykseen. Tavallaan pidän syksystä ja siitä että alkaa uusi vuodenaika ja uuden ajanjakson tuomat mahdollisuudet, mutta auringonsäteiden vähenemisen myötä minusta tuntuu sille, että mieluisin paikka olisi sohvan nurkkauksessa villaisen torkkupeiton alla. Tämä mieltymys näkyy liikuntaharrastuksen vähenemisenä ja suklaanhimona, jota on valitettavan vaikea vastustaa.

Näistä syistä olinkin heti tarttumassa tilaisuuteen, kun sain mahdollisuuden aloittaa Ruohonjuuren valikoimaan kuuluvien Regulat Pro Metabolic ja Bio -ravintolisien testikäytön, joista olen kuullut valtavasti positiivista sanottavaa ja onhan kyseinen tuote valittu vuoden 2013 terveystuotteeksi Suomen terveystuotekauppiaiden Liiton toimesta.

Nämä entsyymijuomat koostuvat luomulaatuisista vihanneksista, pähkinöistä ja hedelmistä ja tuotteiden valmistuksessa on käytetty patentoitua kaskadifermentoitua -menetelmää, jonka avulla kasvien ravintoaineet pilkkoutuvat pieniksi hyvin imeytyviksi partikkeleiksi. Annostus on 10 ml aamuin illoin, joko sellaisenaan tai puolikkaaseen vesilasiin laimennettuna. Itse laimennan juoman veteen ja sen yrttinen maku herättelee kivasti aamulla uuteen päivään.

Itselläni on tällä hetkellä ensimmäinen pullo ravintolisä -kuuria takana ja aloittelen toista, joten pystyn aika hyvin kertomaan mitä olen havainnut tähän mennessä. Ja näitä positiivisia havaintojahan riittää!

Aivan ensimmäinen vaikutus, jonka huomasin oli kehoni puhdistuminen sisäisesti kuona-aineista. Tämän huomasin viikon käytön jälkeen tilapäisesti huonontuneena kasvojen ihona, kun kaikki kuona lähti liikkeelle ja alkoi etsiä tietä ulos elimistöstä. Tätä vaihetta kesti muutaman viikon ja sen jälkeen iho muuttui kirkkaammaksi ja raikkaaksi sekä pehmeni kuona-aineiden poistumisen myötä. Nyt peilistä näkyy taas hoidettu ja kaunis iho, mikä ei juurikaan meikkiä kaunistukseksi kaipaa.

Toinen ulkoinen selvä positiivinen vaikutus näkyy kynsissä, jotka lähtivät kasvamaan hurjaa vauhtia. Kasvutahti on nyt jopa nopeampaa kuin kesäisin, jolloin lisääntynyt D-vitamiinin saanti boostaa kynsien kasvua. Lisäksi kynnet ovat vahvistuneet ja kasvavat vahvempana ilman katkeilua.

Vaikka ulkoiset hyvinvoinnin kasvun merkit tuottavatkin iloa, niin kaikista eniten pidän siitä keveästä olosta, joka kropassa on puhdistumisen myötä. Tavallaan kuin olisi ollut paastolla, mutta ilman paastoa. Olo on puhdistumisen myötä virkeämpi ja iloa tuottaa myös tieto, että nyt tärkeät vitamiinit pääsevät imeytymään kehossani kunnolla. Olo on kokonaisvaltaisesti parempi ja verensokerin tasautumisen myötä suklaata ja muita sokerisia herkkuja on helpompi syksyn harmaudessa vastustaa. Myönnän, että edelleen sallin itselleni herkkupäivän viikonloppuna, mutta nyt karkkipäivää jaksaa kiltisti odottaa ilman lipsumista.

Regulat Pro -ravintolisää voin ehdottomasti suositella hyvän olon saamiseksi, terveyden ylläpitämiseksi ja oman itsensä hoitamiseksi. Nyt sinulla on  mahdollisuus voittaa Regulat Pro Bio -ravintolisä (ovh 59,90€) instagramin puolella käynnissä olevan arvonnan kautta. Arvontaan pääset halutessasi täältä ja ihanaa sunnuntai-iltaa sekä uutta viikkoa kaikille ?

Kaupallinen yhteistyö: Ruohonjuuri

2 kommenttia

  1. Ihastunut kirjoitti:

    Miks sulla on ig:ssä joka toisessa kuvassa sama paita…
    Kunhan pohdin ??

    • suvimaarit kirjoitti:

      Hei Tapio, kyseinen neuletakki on kotimaisen Alpan Serene neuletakki, jonka olen saanut pr-yhteistyön kautta ja siksi se saa enemmän näkyvyyttä myös ig:n puolella ?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *