Hae
Arjen suklaasuukkoja
Kaupallinen yhteistyö

Esittelyssä Alpan ylellisen ihanat neuleet ja arvonta

Kaupallinen yhteistyö: Alpa

Minusta maailman ihanimpia neuleita valmistaa Alpa, jonka pääasiallisia tuotteita ovat alpakan villasta vastuullisesti ja ympäristöystävällisesti valmistetut ylelliset neuleet ja asusteet. Alpa on kotimainen yritys, jonka tarina sai alkunsa kahden kuukauden seikkailulla keskellä Etelä-Amerikan sademetsiä. Tämän retken seurauksena löytyi luonnonmateriaalien aito helmi eli alpakan villa ja Alpa -yrityksen tarina sai alkunsa. Alpan tuotteiden langat sekä huivit tulevat alpakoiden kotimaasta Perusta luotettavilta toimittajilta, jotka Alpa on itse valinnut lukuisten vierailuiden kautta.

Alpa valmistaa neuleensa ja muut tuotteensa kestävän käytön ideologialla ja tämä on tosiasia, jonka allekirjoitan täysin. Itse sain ensikosketukseni Alpaan jo vuosia sitten ja edelleen rakastan näitä tuotteita, jotka vain pehmenevät ja paranevat käytön myötä. Alpan tuotteet ovat mukavuudeltaan olovaatteita, mutta tyylikkyyden ja designin puolesta niissä voi mennä minne vain.

Tämän postauksen kuvissa päälläni on serene neuletakki roosan värisenä, joka on 100 % Baby Alpacasta neulottu super-pehmeä o-aukollinen ja muotoonommeltu tyylikäs neuletakki. Serenen muita värivaihtoehtoja on muun muassa indigo ja burgundi, mutta itselleni roosa oli helppo värivalinta, koska pidän ylitse kaiken pinkistä, roosasta ja vaaleanpunaisesta. Serene -neuletakissa on hyvin väljyyttä istuvuudesta huolimatta, joten se on helppo yhdistää muihin erilaisiin yläosiin. Näin lämpimänä syksynä neuletakki toimii myös ulkotakkina, koska se on lämmin ja kuitenkin hengittävä. Alpakan villan yksi parhaimmista puolista onkin sen lämpö, mutta se, että materiaali on myös hengittävä, eikä käytännössä tarvitse pesua lainkaan.

Jos et ole vielä tutustunut Alpan ihaniin neuletuotteisiin, niin nyt sinulla voi olla siihen mahdollisuus arvonnan kautta. Minulla on nimittäin tällä hetkellä instagramin puolella menossa arvonta, jonka palkintona on Alpan valikoimasta Fold pipo tummanharmaana. Itselläni on täysin sama pipo käytössä saman värisenä, joten siksi tiedän miten huippuhyvä tämä palkinto on. Arvontaan voit osallistua 11.10. klo 12.00 asti, jonka jälkeen arvon voittajan ja ilmoitan hänelle voitosta. Arvontaan pääset TÄÄLTÄ ja haluankin toivottaa kaikille onnea arvontaan.

Ihanaa sunnuntai-iltaa ja alkavaa viikkoa sekä muistathan seurata minua myös instagramissa 😘

Kaupallinen yhteistyö: Alpa

2 kommenttia

  1. Jennyfer kirjoitti:

    Alpa on <3 Mutta myös siistin näköiset reisitasku(?) housut. Mitkä ne on? 🙂 Terkuin blogikollega Jenni / Jennyfer -blogi

  2. suvimaarit kirjoitti:

    Nämä reisitaskuhousut on Prisman naisten muotia ja syksyn uutta (pr-tuote). Sopii hyvin Alpan ihanien neuleiden kanssa, joihin olen aivan ihastunut ❤

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *