Hae
Arjen suklaasuukkoja
Kaupallinen yhteistyö

Biodellyn luonnonkosmetiikan ystävämyynti 22.-27.9.2020

Kaupallinen yhteistyö: Biodelly

Minähän rakastan kosmetiikkaa ja erityisesti luonnonkosmetiikan maailmasta löytyy omia aivan ehdottomia suosikkituotteitani, joten siksi innostuin valtavasti mahdollisuudesta valita luonnonkosmetiikkaan erikoistuneen Biodellyn valikoimasta tuotteita kotikäyttöön. Koko Biodellyn valikoima on tällä hetkellä vähintään 20 prosentin alennuksella, koska menossa on luonnonkosmetiikan perinteiset ystävämyynnit 22.-27.9.

Yksi ehdoton suosikkimerkkini on Bybi Beauty, josta valitsin tutun klassikon Night Nutrition proteiiniyövoiteen, jonka täyteläisen ja ihoa kokonaisvaltaisesti hellivien ainesosien ansiosta nukut todellisia kauneusunia. Voiteesta löytyy muun muassa lehtikaalin, porkkanan ja sitruunan proteiinit sekä A-, C- ja E-vitamiinit ja vadelman- sekä kauransiemenöljyä. Aika täydellisen ihanat ainesosat ihon öiseen hemmotteluun. Bybi Beautyltä valikoitui lisäksi Smoothe and Shoote entsymaattinen kasvokuorinta, jossa on herkullisen hedelmäinen tuoksu. Hedelmien entsyymit kuorivat ihon pehmeäksi ja kuorivaa vaikutusta lisää mekaanisesti jojobakuulat. Käytän tätä kuorintaa ennen proteiiniyövoiteen levitystä tehostamaan entisestään voiteen vaikutusta.

Toisen tuotemerkin Biodellyn valikoimasta valitsin hiustenhoidon tuotteiden joukosta ja tätä ei tarvinnut kauaa miettiä. Olen nimittäin aivan rakastunut ruotsalaisen Bruns productsin tuotteisiin, joita löytyy sekä tuoksuvana että tuoksuttomina. Raaka-aineet ovat täysin puhtaat ja luonnolliset, mutta tuotteet silti kampaamolaatuisia. Näistä tuotteista oma ehdoton suosikkini on harmonius kookos shampoo ja kookos hoitoaine, jotka saavat tehonsa muun muassa jojobaöljystä. Tuotteet tuoksuvat lämpimästi kardemummalle ja eksoottisesti kookokselle. Tuloksena on pehmeät ja hoidetut hiukset juuresta latvaan asti.

Kolmas tuotemerkki, joka pääsi kotitestiini oli itselleni aivan uusi tuttavuus Naturativ. Välillä tuntuu, että olen tutustunut jo jokaikiseen luonnonkosmetiikan merkkiin, mutta onneksi uusia ihania brändejä löytyy jatkuvasti. Tämä merkki edustaa puolalaista luonnonkosmetiikkaa ja sen tuotteista kotiini löysi tiensä kiinteyttävä päivävoide sekä kosteuttava ja kiinteyttävä yövoide. Naturativ-tuotteissa on minimoitu allergisoivat ainesosat ja siksi niiden tuoksut onkin hyvin luonnonmukaiset. Merkki on ehdottomasti tutustumisen arvoinen ja seuraavaksi aikomukseni on tutustua sarjan seerumeihin, joista myös olen kuullut paljon positiivista palautetta.

Biodellyn luonnonkosmetiikan päivät jatkuvat verkossa vielä sunnuntaihin asti ja koko valikoimaan pääset tutustumaan TÄÄLTÄ

Ihanaa perjantaita ja viikonloppua sekä muistathan seurata minua myös instagramissa ?

Kaupallinen yhteistyö: Biodelly

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *