Hae
Arjen suklaasuukkoja

Satumaisen kaunis auringonlasku

Terveiset mökiltä ja maalta! Me karattiin vielä kerran ennen talven tuloa ihmettelemään syksyn ruskaa mökille Pohjanmaalle.

Joskus olen ollut sitä mieltä, että Kreikassa on maailman kauneimmat auringonlaskut. Nyt olen tainnut muuttaa mieleni, sillä onhan meidän Suomen omatkin auringonlaskut aivan kerrassaan huikean kauniita. Ei todellakaan tarvitse lähteä merta edemmäs kalaan, vaan aivan omassa mökkirannassa voi päästä ihastelemaan tällaista luonnon kaunista valoilmiötä.

Eilen rantasaunan kiukaan tulien loimusta sain seurata auringonlaskun kaunista kulkua. Aina siitä ensimmäisestä hetkestä, kun valo alkaa hiljalleen häivetä auringon laskeuduttua kohti taivaanrantaa. Siihen asti, kun oranssina hehkuva taivaanranta saavuttaa lopullisesti ennen aamun kajoa yöllisen tummuuden.

Oli kerrassaan upea ja rentouttava hetki työviikon päätteeksi ❤

Ihanaa viikonlopun jatkoa ja seuraathan minua myös instagramissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *