Hae
Arjen suklaasuukkoja
Kaupallinen yhteistyö

Ruohonjuuresta Geisha -tuotteet sheivaukseen ja lahjavinkki miesten parranajoon

Kaupallinen yhteistyö: Ruohonjuuri

Ruohonjuuren valikoimaan kuuluvaan Geisha tuotemerkkiin on ollut ilo tutustua. Sen lisäksi, että tuotteet ovat ekologisia, niin ne ovat myös taloudellisia kuluttajille kestävyytensä vuoksi ja miellyttävät muotoilultaan silmääni. Suosin muutenkin luonnollisia ja kestäviä ratkaisuja kauneudenhoidossa, joten siksi myös tämä tuotemerkki Ruohonjuuresta solahti luontevasti osaksi kauneudenhoidon rutiinejani.

Geisha -tuotemerkin varmaan tunnetuin tuote on Geisha Shaver, zero waste, joka on valmistettu Zink Alloysta, mikä on korroosion kestävää ja ruostumatonta materiaalia. Tuote on kevyt käyttää ja sääret sekä muut halutut alueet saa sheivattua näppärästi 45 asteen kulmassa. Tuotteen mukana tulee yksi vaihtoterä ja uusia teriä löytyy Ruohonjuuren myymälöistä ja verkkokaupasta. Itselläni on vielä ensimmäinen terä käytössä kuukauden käytön jälkeen, joten kovin usein vaihtotarvetta ei taida olla. Kaiken kaikkiaan loistava tuote, josta tykkään paljon verrattuna muovisiin sheivereihin.

Jotta sheivauksen tulos olisi optimaalisen tarkka, niin tuotesarjasta löytyy vegaaninen Geisha-sheivaussaippua. Tätä tuotetta levitetään esimerkiksi sääriin ennen sheivausta, jotta terä liukuu hellästi ihoa pitkin. Plussaa tuote saa kotimaisuudesta ja siitä että se on käsintehty. Saippua on kaiken lisäksi tuoksuton, eikä kuivata ihoa, vaan jättää ihon pinnan pehmeän samettiseksi.

Ihon kuivuttua hoidon voi viimeistellä sarjan vegaanisella Geisha After shave -voiteella, joka saa huumaavan luonnollisen tuoksunsa aavikkokukasta. Tuote on omiaan pidentämään säärien silkkisyyttä, koska se ehkäisee ja hoitaa ihon kuivuuden aiheuttamaa ärsytystä. Koostumus on kevyt ja imeytyy yllättävän nopeasti hoitavuuteen nähden. Aivan loistotuote tämäkin ja jää itselläni käyttöön.

Näillä tuotteilla saan helposti silkkiset ja hoidetut sääret, jonka tulos kestää pitkään. Lisäksi Geisha -sarjasta löytyy muitakin oheistuotteita sheivaukseen ja myös täyteläinen hyaluronihapposeerumi, joihin kaikkiin pääset tutustumaan TÄÄLTÄ ja tekemään halutessasi tilauksen.

Ruohonjuuren valikoima ei ole unohtanut miehiä, vaikka harvemmin olenkin nostanut esille tuotteita miesten valikoimasta. Nyt kuitenkin kun isänpäivä alkaa lähestyä loppusyksystä, eikä jouluunkaan niin kauaa enää ole, niin haluan antaa aivan ihanan lahjavinkin miesten parranajoon.

Dick Johnson’s -sarjasta löytyy erittäin tyylikäs ruostumatonta terästä oleva partahöylä, jonka tyylikäs ulkomuoto on aivan omaa luokkaansa. Tämä höylä on samoin ekologinen ja aikaa kestävä tuote kuin enemmän naisille suunnattu Geisha Shaver, eikä muuta tarvitse tehdä kuin vaihtaa terä silloin tällöin. Malliltaan tuote on suljettu kampa (closed comb), joten terä on hieman enemmän piilossa antaen anteeksi pikkuruiset lipsahdukset ajon aikana.

Ruohonjuuresta löytyy myös esimerkiksi miesten parranajoon luonnonkosmetiikkalaatuisia parranajovoiteita, jotka sopivat loistavasti käytettäväksi tämän höylän kanssa. Ainakin Weleda- ja Avril-sarjoista löytyy tuotteita tähän tarkoitukseen. Näihin ja muihin miesten parranajoon liittyviin tuotteisiin pääset merkkipäiviä odotellessa tutustumaan TÄÄLTÄ

Ihanaa ja kaunista syysviikon jatkoa ?

Seuraathan minua myös instagramissa

Kaupallinen yhteistyö: Ruohonjuuri

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *