Hae
Arjen suklaasuukkoja

Ilta Kruununhaassa ravintola Rodolfossa

Olipas ihanan rentouttava ilta ja ennen kaikkea maistuva menu Helsingin Kruununhaan ravintola Rodolfossa, joka on jo 50 vuoden ajan tarjonnut italialaisen keittiön herkkuja. Olen asunut Kruununhaassa ennen Espooseen muuttoa ja siksi minusta tuntuu edelleen kuin kotiin menisi, silloin kun Kruununhaassa käyn. Tästä syystä emme aina käy Helsingin ydinkeskustan ravintoloissa, vaan tykkäämme myös käydä fiilistelemässä Kruununhaassa.

Tänään sitten oli vuorossa yksi aivan ehdottomista lemppari-ravintoloista siellä ha menun kuvat puhukoot puolestansa. Menussa oli italialaisia antipastoja (juustoja, grillattuja kasviksia, italialaisia leikkeleitä, talon leipää), sitruunaista yrtti-risottoa ja jälkiruokana pannacottaa. Todella hyvä menu, jonka täydensi italialainen valkoviini.

Nyt sitten raukeana kotisohvalla ruokakoomassa kuuman suihkun jälkeen, eikä huomenna edes tarvitse nousta töihin, vaan saa heräillä rauhassa. Joo, aika hyvin siis asiat just nyt ja olo ihana.

Rentouttavaa lauantai-iltaa ja seuraathan minua myös instagramissa ?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *