Hae
Arjen suklaasuukkoja

Onnistunutta pottailua sekä äidin ja virkanaisen roolien välillä tasapainottelua

Toista työviikkoa viedään loppuun kovaa vauhtia perhevapaiden jälkeen ja hengissä edelleen ollaan. Huomenna onneksi on taas perjantai ja alkaa tervetullut viikonloppu. Siis miten nämä viikot menevät näin vauhdilla!

Olen ollut tällä viikolla suorastaan hämmentyneen iloinen siitä miten luontevasti perhe- ja työelämä soljuu keskenään yhteen, eikä ajankäytön suhteen ole ongelmia ilmennyt. Toki aikataulut vaatii etukäteen suunnittelua ja välillä mennään minuuttiaikataululla skype-palaverien ja päiväkodin välillä, mutta onnistunein lopputuloksin.

En uskonut etukäteen ollenkaan, että näin lyhyen ajan sisällä oltaisiin jo luontaisessa tasapainossa äidin ja virkanaisen roolien välillä. Mutta näin tämä homma nyt meni ja todella helposti vieläpä. Ihanan outoa itseni kannalta on myöskin se, että tästä roolien välillä tasapainoilusta on alkanut väsymyksestä huolimatta nauttimaan. Työpäivän jälkeen myös palautuu työpäivästä nykyisin ennätysnopeasti, kun pääsee oman pienen pojan kanssa taas touhuilemaan. Eipä siinä enää työasiat mielessä pyöri.

Toinen asia, joka minua on ilahduttanut kovasti tällä viikolla on Lucan onnistunut pottakoulu. Kuivaksi harjoittelu aloitettiin päiväkodilla ja tuloksia on tullut jo parin harjoituspäivän jälkeen. Tänään koko päivä meni onnistuneesti ilman vaippaa päiväkodilla ja myös kotona huomasin edistyksen, sillä vaipasta huolimatta Luca ilmoitti koska potalle on päästävä. Eteenpäin ollaan siis asiassa päästy huomattavasti ja varsinkin näin pienen lapsen kohdalla edistys on huomattava.

Ihania juttuja, edistystä ja onnistumisen iloa ollaan tällä viikolla saatu kokea ja tästä on hyvä aloittaa viikonlopun vietto.

Ihanaa viikonloppua kaikille ?

Seuraathan minua myös instagramissa

2 kommenttia

  1. Tiina kirjoitti:

    Hienoa kuulla että arki sujuu mukavasti! Jäin pohtimaan, että miksi Luca käyttää kotona vaippaa? Ei kannata jättää pelkästään päiväkodin vastuulle kuivaksi oppimista, vaikka toivottavasti niin et ollut ajatellutkaan? Hyvää syksyn jatkoa teille.
    Terv. Tiina

  2. suvimaarit kirjoitti:

    Tuo on hyvä havainto Tiina. Tänään jätimme vaipan pois myös kotona. Muutenkin jo ennen päiväkodin aloittamaa harjoittelua olemme viikonloppuisin olleet ilman vaippaa kotona ja lukeneet Lucalle aiheesta ns. pottakirjasta. Edistystä on tapahtunut ja uskon, että lähiaikoina pääsemme olemaan vaipatta ainakin päivisin. Yövaippa varmaan käyttöön jää, mutta askel kerrallaan edetään ?
    Ihanaa syksyn alkua ❤

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *