Hae
Arjen suklaasuukkoja
Kaupallinen yhteistyö

Forever Living – The Aloe Vera Company

Kaupallinen yhteistyö: Forever Living / Kiki Valtonen

Kaikki haluavat voida ja näyttää mahdollisimman hyvälle. Kun Kiki Valtonen Forever Living Products Business Owner otti minuun yhteyttä ja kertoi Foreverin  Aloe vera -pohjaisista tuotteista sekä tarjosi mahdollisuutta tutustua yrityksen toimintaan ja tuotteisiin, niin innostuin heti. Aloe vera on kosmetiikassa raaka-aineena sellainen, jonka nimeen vannon ja uskon sen luonnolliseen voimaan edesauttaa luonnollisen kauneuden säilymistä. Kuitenkaan ei ole aivan sama millaista ja missä muodossa tuotteet Aloe veraa sisältävät ja siksi lähdin tälle tutustumisretkelle erityisen innostuneena. Forever on nimittäin maailman suurin Aloe veran viljelijä ja samalla myös suurin Aloe vera -pohjaisten tuotteiden valmistaja. Kunniakasta on, että Forever ei käytä Aloe veran käsittelyssä koneita, vaan lehtien keräys pelloilta tapahtuu hellävaraisesti käsityönä. Näin lehden sisällä oleva geeli saadaan tuoreena ja puhtaana talteen muutaman tunnin sisällä keräyksestä. Yrityksen periaate onkin ”kasvista tuotteeksi sinulle” -periaate. Mainittava myös on, että Forever on saanut ensimmäisenä maailmassa arvostetun International Aloe Science Councilin Seal of Approval -sertifikaatin. Aloe veran tuntemus ja tietämys onkin yrityksellä ollut hallussa jo yli 40 vuoden ajan tuotteiden valmistuksessa ja kehitystyössä.

Foreverin tuotteet jaetaan kuuteen ryhmään: ravintolisät ja ravitsemus, liikunta ja painonhallinta, ihonhoito, hiustenhoito, eteeriset öljyt sekä kodinhoito. Itse tutustuin lähinnä kahteen kategoriaan eli ihon- ja hiustenhoitoon, joista olen käyttänyt Aloe veraa, jojobaöljyä ja mehiläisvahaa sisältävää Aloe Lips huulirasvaa, Aloe Lotion vartalovoidetta, jota voidaan käyttää keveytensä vuoksi myös kasvoilla, kosteuttavaa Hydrating Serumia sekä Aloe-Jojoba shampoota ja hoitoainetta. Lisäksi sain testattavaksi näytteitä muutamista ravintolisistä, joista etenkin pidin Argi+ tuotteen koostumuksesta, ja näytteitä Aloe Propolis Cremesta sekä Aloe bio-cellulose maskin.

Henkilökohtaisia suosikkejani on ollut ehdottomasti Aloe veraa ja jojobaa sisältävät shampoo ja hoitoaine, jotka ovat hellävaraisia ilman sulfaatteja, pH-tasapainotettuja ja sopivat kaikille hiustyypeille. En ollut aiemmin käyttänyt Aloe veraa sisältäviä hiustenhoitotuotteita ja siksi odotin näiltä paljon, enkä joutunut pettymään tuotteiden laatuun. Huomasin, että hiukset saivat ihanasti kosteutta ja kiiltoa juuresta latvaan. Tuotteiden tuoksut ovat miellyttävän luonnolliset ja jotenkin pehmeät. Molemmat tuotteet sopivat myös päänahalleni, josta se hiusten terveys alkaa. Hoitoaineessa on vaikuttavana ainesosana jojoban ja Aloe veran lisäksi muun muassa australianpähkinäöljyä ja B5-provitamiinia.

Ihonhoidon tuotteista on aivan pakko ensimmäiseksi nostaa Foreverin omakin suosikki eli Aloe Lips huulirasva, joka on parhaimpia huulirasvoja, joita olen koskaan käyttänyt. Tuote liukuu hyvin huulilla, on kevyt ja super kosteuttaa huulet. Innolla odotan ensimmäisiä pakkasia, jolloin pääsen kunnolla testaamaan tämän tuotteen tehon, koska talvisin huulillani on ollut taipumus hieman rohtua. Uskon, että Aloe veran, jojobaöljyn ja mehiläisvahan yhdistelmä onnistuu pitämään huulten ihon kosteana kovimpinakin talvipakkasina.

Toinen ehdoton suosikkini ihonhoidon puolelta on ollut peräti neljää eri hyaluronihappoa sisältävä Hydrating Serum, jonka avulla torjutaan ihon ennenaikainen vanheneminen ja saadaan iho kosteutetuksi syvältä pinnan alta asti. Hyaluronihappojen lisäksi tuotteessa vaikuttaa esimerkiksi aasilaisessa perinteessä arvostettu valkohytykkä, joka sitoo kosteuden ihoon, mimosauute ja valkoisen teen luonnolliset antioksidantit sekä tietenkin pisteenä kaiken päälle Foreverin tuottama Aloe vera. Tätä olen käyttänyt puhtailla kasvoilla, kaulalla ja dekolteella ennen voiteiden laittoa. Seerumi imeytyy tehokkaan hyvin ja sitoo ihon kaipaaman kosteuden. Tästä tuotteesta on vielä mainittava, että tehon tuntee todellakin jo ensimmäisellä käyttökerralla, niin tehokkaasta tuotteesta on kyse.

Aloe Lotion on Foreverin klassikko ja ikään kuin Aloe vera -pohjainen yleisvoide, jota voidaan käyttää vartalon lisäksi kasvoille. Itse olen sipaissut tätä kasvoilleni seerumin jälkeen ja olen ollut tyytyväinen tulokseen. Aloe veran lisäksi tästä löytyy muun muassa aprikoosinsiemenöljyä, kamomillauutetta sekä C- ja E-vitamiinia, joiden yhdistelmän ansiosta tuote on miellyttävän luonnollisen tuoksuinen ja ainakin oma ihoni sai tarvitsemansa kosteuden.

Jos kiinnostuit näistä tai muista Foreverin ihanista tuotteista, niin suosittelen lämpimästi kääntymään Forever Living Products Business Owner Kiki Valtosen puoleen asiassa. Häneltä saat kaiken haluamasi lisätiedon tuotteista ja asiantuntevaa opastusta tuotteista, jotka voisivat olla parhaimpia juuri sinun ihollesi. Kikiin saat yhteyden instagramin lisäksi sähköpostitse kiki.valtonen@pp.inet.fi sekä puhelimitse 0505931174.

Ihanan lämmintä syysviikonlopun jatkoa ?

Kaupallinen yhteistyö: Forever Living / Kiki Valtonen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *