Hae
Arjen suklaasuukkoja

Nopeat kinkku pepperoni pizzat Leksands näkkärille

Tuotteet saatu. Sain pr-tuotteena Leksands näkkäreitä ja erilaisia reseptejä niiden nopeaan ja herkulliseen nauttimiseen. Yksi resepteistä oli sellainen, josta tuli meidän perheessä hitti iltapalan vaihtoehtona. Nimittäin kinkku pepperoni pizzat, jotka valmistuvat alla olevan ohjeen mukaisesti, jota olen hieman muutellut terveellisempään ja oman makuni suuntaan sopivaksi.

Lämmitä uuni 200 asteeseen. Levitä yrttinen tomaattimurska näkkäreille. Lisää murskattua valkosipulia, hieman oliiviöljyä ja basilikaa. Ripottele seuraavaksi cheddar juustoraaastetta. Asettele pepperonia ja pilkottua kinkkua juustoraasteen päälle. Lopuksi vielä ennen paistoa oman maun mukaan esimerkiksi kirsikkatomaatteja, ananasta ja sinihomejuustoa. Paista uunissa noin 8-10 minuuttia, anna jäähtyä ja viimeistele vielä rucolalla ennen nauttimista.

Tämä on todellakin aivan näin helppoa, nopeaa ja ennen kaikkea maistuvaa. Ihanaa alkavaa viikkoa ja syyskuuta kaikille ?

Seuraathan minua myös instagramissa ?

2 kommenttia

  1. Jennyfer kirjoitti:

    Menee kokeiluun! 🙂

    • suvimaarit kirjoitti:

      Näitä voi suositella ja uusi vaihtoehto niille klassisille lämpimille voileiville ?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *