Hae
Arjen suklaasuukkoja
Kaupallinen yhteistyö

Katse syksyssä ja Prisman naisten muodissa

Kaupallinen yhteistyö: Prisma / Naisten muoti

Syksy on aivan kohta ovella ja meidän perheessä se tarkoittaa totaalista elämän muutosta. Minun hoitovapaani päättyy ja palaan työelämään 1.9 lyhennetyllä työajalla kylläkin. On niin loistavaa, että tällaisia kevennettyjä vaihtoehtoja on olemassa, niin Luca ei joudu olemaan tarhassa ns. täysiä päiviä eikä molemminpuolinen ikävä pääse kasvamaan liian suureksi. Tappiota siitä tietenkin taloudellisesti tulee (en edes viitsi laskea paljonko), mutta perhe on minulle niin tärkeä juttu, ettei yhteistä aikaa voi mikään rahamäärä korvata.

Elämän muutoksen edessä olen alkanut vilkuilemaan vaatekaappia kohti, mitä toki muutenkin teen aina vuodenajasta toiseen siirtymisen aikaan. Tykkään katsella tulevan kauden uutuuksia ja kun helteet väistyvät katse alkaa kaupoissa viipyilemään herkullisen värisissä ja ylellisen pehmeissä neuleissa. Prismalla myös on siirrytty jo syyskauteen mitä muodin saralla tulee ja tässä onkin esittelyssä yksi upea asukokonaisuus, joka valikoitui omaan kaappiini syksyä varten.

Aloitetaan vaikka kuvan vaaleanpunaisesta neuletakista, joka on London Fog -syysmallistoa ja siinä on materiaalina puuvillan lisäksi ylellinen kashmirvilla, joka antaa neuleen pinnalle ihanan pehmeyden ihoa vasten. Väri on aivan huippu ja yksi omia suosikkejani. Tykkään vaaleanpunaisesta ja pinkistä sekä roosasta yhdistettynä tummaan alaosaan tuomaan kontrastia. Neuletakin pituus myös on ihanteellinen, koska helposti palelevana en tykkää liian lyhyistä neuletakeista, jotka jättävät istuessa vyötärön paljaaksi. Tästä tuotteesta on vaaleanpunaisen lisäksi saatavilla kaksi muuta värivaihtoehtoa navy blazer ja cinnamon stick.

Tähän neuletakkiin yhdistin house -malliston reisitaskuhousut mustan värisenä, jonka lisäksi saatavilla on väri thyme. Näissä housuissa on juuri ne ominaisuudet, joita toivon paljon pidettäviltä housuilta eli hyvää näköä mukavalla istuvuudella. Materiaalina on viskoosi, polyamidi ja elastaani, joten joustoa löytyy. Mukavuutta lisää myös vyötärön joustava vyötärökappale, joten syksyllä alkavat pitkät päivät tietokoneen äärellä ei tunnu epämiellyttävälle ajatukselle näissä housuissa.

Yksi aivan ehdoton hankinta syksyllä on mustat nilkkurit, jotka on super helppo yhdistää asuun kuin asuun ja niissä pitää olla hyvä kävellä. Minulla askelia kertyy päivän aikana kuitenkin niin paljon, etten voi kenkävalinnassa sivuuttaa mukavuutta. Se on aivan yhtä tärkeätä kuin ulkonäkö. Kuskaan poikaa päiväkotiin, ulkoilutan koiraa, kuljen ruokakaupoissa ja muutenkin asioilla, joten kenkien tulee olla hyvät jalassa. Prismalta löysin London Fog -mallistosta mustat nilkkurit, jotka on kuin tehty osaksi arkeani.

Kun vaatekaappi on kunnossa ja päivitettynä syksyä varten, niin työelämään paluu on huomattavasti mukavampaa. Mikäli haluat tutustua laajemmin Prisman naisten muotiin, niin sen voit tehdä TÄÄLTÄ.

Ihanaa ja aurinkoista syksyn odotusta ?

Kaupallinen yhteistyö: Prisma / Naisten muoti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *