Hae
Arjen suklaasuukkoja
Kaupallinen yhteistyö

Ruohonjuuresta Evolven ihanat uutuudet ja parhaat klassikot

Kaupallinen yhteistyö: Ruohonjuuri

Evolve organic beauty on merkkinä sellainen, jonka haluan ehdottomasti nostaa esille aivan omassa postauksessa. Olen niin ihastunut ja vakuuttunut tämän sarjan tuotteista, että brändi ansaitsee aivan oman esittelynsä. Olen käyttänyt tästä sarjasta tuotteita jo pitkään ja muutamat tuotteet on sellaisia, joihin olen aina palannut uudelleen ja taas uudelleen niiden korkean laadun ja loistavan hinta-laatu suhteen vuoksi.

Evolven luonnonkosmetiikkatuotteiden korkean laadun takaa se, että ne valmistetaan käsityönä pienissä erissä Englannissa Hertfordshiren kaupungissa. Tuotteiden tehoaineena on ainoastaan luonnolliset kasviöljyt ja superfoodit, eikä niitä ole testattu missään vaiheessa eläimillä.

Minä sain sarjaan ensikosketukseni testaamalla brändin yhtä suosituinta tuotetta eli hyaluronihapposeerumia  kasvoille ja kaulalle. Tuote ei ole turhaan saanut ylistystä ja suosituksia, sillä niin loistava anti-age -tuote on kyseessä. Vaikuttavana ainesosana on hyaluronihapposeerumin lisäksi muun muassa granaattiomenauute ja luomulaatuinen ruusuvesi, jotka antavat iholle todellista super-kosteutusta.

Seerumin laiton jälkeen olen levitänyt kasvoille Evolven multi peptide 360 kasvovoidetta, joka sisältää paljon retinolia ja linolihappoa sisältävää cacay-öljyä. Tämä voide on kehitetty aikuiselle iholle ja vaikka itselläni ei varsinaisia ryppyjä olekaan niin pidän ennalta ehkäisevää anti-age hoitoa todella tärkeänä. Siksi suosin jo nyt tämän tyylisiä tuotteita ja haluan varmistaa ettei kasvoni ala kärsimään ennenaikaisesta ikääntymisestä.

Evolve organic beauty sarja on saanut varmojen klassikoiden rinnalle myös ihania uutuuksia, nimittäin beauty bio-retinol gold maskin sekä 360 eye lip contour creamin.

Beauty bio-retinol gold mask eli kultanaamio sisältää nimensä mukaisesti tuhdisti retinolia, joka stimuloi kollageenin tuotantoa, ja on siten ryppyjen pahin painajainen. Kultainen väri naamioon tulee kultapigmenteistä ja kosteutusta iho saa argan- ja ruusunmarjaöljyistä. Tämä on niin ihana todellinen prinsessa-tuote, joka on tullut osaksi iltarutiineitani. Retinolia ja kullan hohdetta samassa tuotteessa, aika houkutteleva yhdistelmä.

Toinen uutuustuote Evolvella on 360 eye & lip contour cream silmänympärysvoide, joka sisältää hyaluronihapon lisäksi luonnollisia peptidejä, granaattiomenaa ja vihreää teetä, joiden ansiosta iho saa tarvitsemiaan tehoaineita taistelussa aikaa vastaan. Plussaa tuote saa myös monikäyttöisyydestä eli että tuote sopii silmien ympäryksen lisäksi myös huulten ympäryksen iholle, joka jääkin ainakin omissa ihonhoidon rutiineissa usein aivan liian vähälle huomiolle. Myös tämä tuote on taattua Evolven korkean laatua ja saa minulta täydet pisteet.

Kaikki tässä esitellyt Evolven tuotteet ja muut sarjan tuotteet löydät tietenkin Ruohonjuuren myymälöiden lisäksi kattavasta verkkokaupan valikoimasta ja Evolven tuotteisiin pääset TÄÄLTÄ

Kaunista ja aurinkoista viikon jatkoa kaikille ?

Kaupallinen yhteistyö: Ruohonjuuri

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *