Hae
Arjen suklaasuukkoja
Kaupallinen yhteistyö

House of Organicin luonnonkosmetiikkapäivät, arvonta ja alekoodi

Kaupallinen yhteistyö: House of Organic
*Sisältää mainoslinkkejä

Nyt ne ovat täällä taas, nimittäin House of Organicin odotetut luonnonkosmetiikkapäivät, joiden aikana House of Organicilla on päivittäin loistavia vaihtuvia tarjouksia. Nyt on siis oikea aika hankkia luonnonkosmetiikan maailmasta vanhoja luottotuotteita tai kokeilla rohkeasti uusia markkinoille tulleita ihastuttavia uutuuksia. Nämä luonnonkosmetiikan ”Hullut päivät” ovat ajalla 12.-16.8.

Itselleni valikoitui House of Organicin kattavasta tuotevalikoimasta sekä omia kestosuosikkeja että uteliaisuutta herättäneitä uutuuksia tutuilta brändeiltä, joiden testauksen olen jo innoissani aloittanut. Vanhoista tutuista tuotteista, joita valtavasti suosittelen ovat Avrilin musta ripsivari ja Zuii Organicin lux lipstick huulipuna, josta itseltäni löytyy sävy charm.

Avrilin ripsivärissä olen mieltynyt oikeastaan aivan kaikkeen. Se on parhaimpia ripisvärejä, joita olen koskaan käyttänyt hinta-laatu suhteeltaan, enkä keksi siitä mitään negatiivista sanottavaa. Näyttävän katseen lisäksi se hoitaa ripsiä hellien korkealaatuisten kasviöljyjen, kuten auringonkukanöljyn ja marulasiemenöljyn avulla. Katse saa intensiivisen ilmeen, joka kestää koko päivän aamusta iltaan varisematta. Ripsiväriä voi kerrostaa, mutta itselleni riittää hyvin yksi kerros näyttävän katseen saamiseksi.

Zuii Organicin huulipunassa on aivan loistavat pigmentit ja pysyvyys. Lisäksi pidän tuotteessa siitä, että se ei kuivata huulia, vaan huulten iho pysyy koko päivän ajan hoidetun tuntuisena. Keltasoihdukin mehu sekä pähkinä- ja siemenöljyt kosteuttavat ihoa pitkäkestoisesti tehden tästä luksus tason huulimeikkituotteen. Kandelilavaha puolestaan sitoo öljyjen antaman kosteuden huulten pinnalle muodostuvan suojaavan kalvon avulla.

Tuttujen brändien uutuuksista haluan nostaa esille Evolven huulten- ja silmanymparysvoiteen ja Evolven retinol gold kasvonaamion, jotka ovat tervetullut lisä Evolven anti-age -tuotteiden valikoimaan. Itselläni tulee syksyllä ikää jo huimat 38-vuotta, niin siksi nämä asiat ja tämanlaiset tuotteet on alkanut kiinnostamaan aivan uudella tavalla. Yritän antaa iholleni kaiken mahdollisen avun, jotta se saa ikääntyä luonnollisen kauniisti. En haluaisi enää olla parikymppinen, vaan viihdyn itseni kanssa. Kuitenkin haluan kohdella itseäni ja kehoani hyvin ja siihen kuuluu oleellisesti laadukas ihonhoito. Siksi ilahduin näistä tuotteista ja erityisesti kultainen naamio on todellinen prinsessa-tuote ja täsmäase ihon ennen aikaista ikääntymistä vastaan.

Nyt kannattaa ottaa instagram tilini @maaritsarin seurantaan, sillä siellä on menossa House of Organicin 50 euron arvoisen lahjakortin arvonta ja arvontaan pääset suoraan TÄÄLTÄ. Arvontaan osallistut kommentoimalla oma suosikkituotteesi luonnonkosmetiikan päiviltä ja tykkäällä kuvasta. Arvonta päättyy 26.8 klo 12, jonka jälkeen ilmoitan voittajalle voitosta.

Vinkkinä vielä, että koodilla YHDISTÄ saat ilmaiset postikulut löhetyksiin ensimmäisen tilauksen jälkeen, joten voit huoletta tilailla tarjouksessa olevia tuotteita ainoastaan yhdellä postikululla, sillä tuotteiden lähetys alkaa vasta maanantaina 17.8.

Ihania hetkiä kauneudenhoidon parissa ja kaunista alkavaa syksyä ?

Kaupallinen yhteistyö: House of Organic

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *