Hae
Arjen suklaasuukkoja

My Day – Päivä Kämpissä

Olen ollut hieman huono postailemaan täällä blogin puolella mitään my day -tyyppisiä juttuja, mutta tänään oli sellainen olo, että tästä päivästä voisin sen tehdäkin. Selvyyden vuoksi sanottakoon, että kyseessä ei aivan tavallinen kotiäidin päivä ollut, eikä normaaliin arkeen kuulu viini-lounaan äärellä istuminen ennen spa-hoitoja.

Pikkulapsen kanssa arkea eläessä oma aika ja hyvinvointi unohtuu liian helposti ja tämän haluan nyt muuttaa. Täytyy jatkossakin varata omaa aikaa ihan vain siihen olemiseen, omien ajatusten kuuntelemiseen ja siihen että pysähtyy kaiken kiireen keskellä.

Kotona se harvoin onnistuu, koska jos istun sohvalle hetkeksi, niin katseeni alkaa vaeltamaan ympäri huushollia ja rekisteröimään kaikki tekemättömät kotityöt. Siksi on parempi lähteä kotoa pois ja hengähtää kunnolla. Vähän sama kuin loman alkaessa lomatunnelmiin pääsee parhaiten lähtemällä heti lomalle ja mielellään lentokentän kautta. Tämä oli siis joskus ennen koronaa. Nyt täytyy keksiä tähänkin toinen keino tai toivoa, että kotimaan matkailu olisi jatkossakin turvallista.

Tänään siis oli lähimatkan vuoro Helsinkiin Kämppiin. Päivä alkoi lounaalla Brasseriessa ja siitä sitten hissillä ylös kahdeksanteen kerrokseen, jossa on uusittu spa-maailma. Remontin jälkeen olenkin siellä jo ehtinyt käydä, mutta joka kerta se on aivan yhtä ihanaa ja taivaallista. Todellakin omaa aikaa arjen yläpuolella, jota me kaikki tarvitsemme säännöllisesti.

Kun saunominen ja hoito alkoi riittämään, niin sitten olikin jo kiva suunnata takaisin Espooseen hakemaan Luca päiväkodista. Ja taas jaksetaan eteenpäin arkea tämän voimin. Uskomatonta mikä vaikutus mielen hyvinvoinnille onkaan muutaman kiireettömän tunnin viettämisellä. Täytyy ottaa uusiksi ja pian!

Ihanaa viikon jatkoa ?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *