Hae
Arjen suklaasuukkoja

Viimeisiä kesäkuvia

Kai näin uskaltaa sanoa, vaikka en yhtään haluaisi. Nämä kuvat taitavat olla viimeisiä tämän kesän hetkiä ennen syksyn merkkejä. Kesä oli taas kerran liian lyhyt, mutta sitäkin ihanampi. Vuoden parasta aikaa minulle. Olen syntynyt syksyllä, mutta silti minusta on tullut ikuisen kesän lapsi.

Haikeata, että taas kerran ollaan loppukesässä. Voisin hyvin vetää tämän kesän pikakelauksella alkuun takaisin ja elää kaiken vielä kerran uudelleen. Juhannuksen yöttömän yön, ensimmäiset rhodon kukinnot, vene- ja mökkiretket, pitkät lenkit meren rannalla Fionan kanssa sekä Lucan leikkien ja kasvun kehityksen seuraamisen.

Joo, ihanaa on ollut ja takana on yksiä elämäni ihanimpia kesän hetkiä. Nyt täytyy vaan nauttia viimeisistä kesän lämpimistä päivistä oikein kunnolla, sillä vielä niitä muutama taitaa olla tulossa. Syksyllä sitten koittaa oma töihin paluu ja se tuokin mukanaan uudet haasteet ja uudenlaisen elämän aivan meidän koko perheelle.

Ihanaa uutta viikkoa ?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *