Hae
Arjen suklaasuukkoja
Kaupallinen yhteistyö

Loppukesän pyöräretki ja Freddyn ihania uutuuksia

Kaupallinen yhteistyö: Freddy Suomi

Miten nopeasti tämä kesä onkaan mennyt. Ollaan jo elokuun alussa, lehdet alkavat hiljalleen kellertyä puissa ja huomenna meillä on virallisesti päiväkotilainen perheessä, kun Lucan päiväkotiin tutustuminen alkaa. Aika hurjaa, mutta toisaalta tervetullut muutos jo.

Onneksi elokuu lasketaan kuitenkin vielä kesään kuuluvaksi, vaikka illat alkavatkin hämärtyä entistä nopeammin ja syksyn viileys vallata tilaa kesän auringolta. Onhan elokuussa vielä teoriassa mahdollisuudet hellepäiviinkin, vaikka nyt sataakin vettä ja taivas on pilvistä harmaa.

Samalla kun vuoden kiertokulku alkaa muistuttamaan meitä kesän kääntymisestä syksyyn, niin on hyvä aika alkaa miettimään mitä sieltä omasta vaatekaapista löytyy. Minulla on tapana hankkia itselleni jotain erikoisen ihanaa aina uuden alun kunniaksi ja tänään aamulla pyöräretkelle lähtiessäni laitoin ylleni freddystoren siniset now pantsit, jotka ovat kokonaan uutta vaatemallistoa, ja printtikuvioisen oversized swetarin.

Freddyn vaatteet kuuluvat vahvasti osaksi vaatekaappini vakiovarustusta, joita käytän lähes päivittäin. Olen jo aikoja sitten luopunut käyttämästä ns. tavallisia farkkuja, koska Freddyn housuissa olonsa tuntee aina jotenkin kauniimmaksi ja ryhdikkäämmäksi ilman, että housut puristaisivat epämukavasti. Tavallaan housut ovat kuin legginssit (tuntuvat sille jalassa), mutta antavat pepulle push-up ilmeen ja näyttävät kuitenkin farkuilta.

Nämä Freddyn housut ovat sellaiset, että kerran kun ne jalkaansa sujauttaa, niin eipä enää muuta sitten halua päällensä laittaa. Näin kävi ainakin minulle ja kokeilemalla huomaa miten uskomaton ero mukavuudessa onkaan ns. tavallisiin farkkuihin. Värejä löytyy kattava valikoima, vaikka kuvissa nyt onkin itselläni ne klassisen siniset.

Ihanaa elokuun alkua kaikille ja tsemppiä muille tuleville päiväkotilaisille ja heidän vanhemmille 😘

Kaupallinen yhteistyö: Freddy Suomi

2 kommenttia

  1. Jari kirjoitti:

    Oli vaan pakko päästä sanomaan että sä olet kyllä kaunis nainen ?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *