Hae
Arjen suklaasuukkoja

Meidän viikon kuvat

Ihanaa, että on perjantai ja viikko taas takana. Vähän hassua, että näin kotona ollessakin tuntuu tälle, koska eihän periaatteessa oma viikonloppuni eroa arjesta. Samat kotityöt ja pojan hoito minulla on viikonloppunakin.

Yritetään silti aina tehdä jotain erikoisempaa, arjesta poikkeavaa. Sen ei tarvitse olla iso juttu, kunhan se on jotain kivaa. Huomenna mennään ajelemaan veneellä, onneksi säät taas sallii sen, joten siinä on jo hauskaa ohjelmaa luvassa. Sen jälkeen grillataan ja nautitaan ylipäänsä auringosta omalla pihalla.

Viikon kohokohta oli tänään treffi-ilta. Oltiin syömässä Isossa Omenassa ja sitten kotona elokuva. Luca oli mummolassa sillä aikaa ja sitten kun ikävä alkoi tulla liian suureksi, niin hain pojan kotiin. Tässä sitä nyt sohvalla istutaan yhdessä myöhäisellä iltapalalla ja kohta nukkumaan. Ihanaa painaa pää tyynylle ja tietää, että huomenna saa herätä lauantai aamuun.

Aurinkoista ja rentoa viikonloppua ?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *