Hae
Arjen suklaasuukkoja

Mitä sinä haluaisit kuunnella tänä kesänä? – BookBeatin ilmainen kokeilujakso

*Sisältää mainoslinkkejä

Minä olen koukussa ja aika pahasti. Illalla kun olen saanut Lucan nukkumaan, niin avaan BookBeatin äänikirja -sovelluksen ja uppoudun muihin maailmoihin. Annan BookBeatin viedä minua omalla kotisohvallani ympäri maailmaa, aikakaudesta ja miljööstä sekä tunnelmasta toiseen. Seikkailen jännityksen ystävänä mielelläni Leena Lehtolaisen ja Agatha Christien kirjojen kiehtovissa tarinoissa. Jos romantiikan nälkä iskee, niin klikkaan kuunteluun jonkun Harlequin -kirjasarjan rakkautta ja intohimoa tihkuvan kirjan, jotka eivät ehkä ole niitä realistisia tarinoita, mutta eihän kaiken tarvitse aina olla niin vakavaa. Harvoinhan elämä on ja kaikkea ei tarvitse aina ottaa niin tosissaan.

BookBeat on äänikirjapalvelu, jossa on jopa yli satatuhatta äänikirjaa ja e-kirjaa. Näistä saa halutessaan nauttia eri kielillä muun muassa suomenkielen lisäksi englannin-, ruotsin- ja saksan kielellä. Nyt BookBeatilla on upea kesäetu uusille BookBeat-käyttäjille. Pääset kokeilemaan BookBeatin rajatonta BookBeat-Premiumia maksutta 2 viikon ajan sekä kuunnella ja lukea tämän testijakson aikana nin paljon kirjoja kuin haluat. Mikäpä olisi parempi tapa viettää kesälomaa juuri nyt kun sääennustukset eivät helteitä lupaile meille koti-Suomeen päin ja matkustamisen mahdollisuudet on koronasta johtuen arvaamattomia.

Äänikirjat on minulle aivan ihana tapa rentoutua, ottaa omaa aikaa ja hengähtää arjen raskaudesta. Jokainen meistä ansaitsee ja tarvitsee omaa aikaa voidakseen hyvin ja tähän tarkoitukseen äänikirjat on mitä mainioin keino.  Mikäli haluat hyödyntää BookBeatin kesäedun, niin pääset rekisteröitymään BookBeatille täältä: bookbeat.fi ja aloittaa äänikirjojen rajattoman kuuntelun koska vain haluat. Etu koskee siis uusia BookBeat käyttäjiä ja ilmaisen 2 viikon kokeilujakson jälkeen voit halutessasi jatkaa kuuntelua 9,90 euron alkaen hintaan kuussa. BookBeat jäsenyys on aina irtisanottavissa koska tahansa, etkä tällä ilmaisella kokeilujaksolla sitoudu mihinkään määräaikaiseen tilaukseen.

Mitä sinä aiot kuunnella tänä kesänä?

Ihanaa heinäkuun jatkoa kaikille ja pidetään peukut pystyssä tulevien helteiden puolesta ?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *