Hae
Arjen suklaasuukkoja
Kaupallinen yhteistyö

Ruohonjuuren Zuii Organic -tuotteilla ihana kesämeikki ja 100 euron meikkiarvonta

Kaupallinen yhteistyö: Ruohonjuuri

Kaikki naiset rakastavat meikkejä ja en ole poikkeus tässä asiassa. Kesällä, kun kasvot ovat saaneet hehkeyttä ja auringosta luontaista väriä, kevennän meikkiä entisestään ja suosin monitoimituotteita. Tässä postauksessa esittelen australialaisen luomusertifioidun ammattitason Zuii Organic Make-up -meikkisarjan, joka löytyy Ruohonjuuren myymälöiden ja verkkokaupan valikoimasta. Sarjan tuotteet pohjautuvat ruusun, jasmiinin ja kamomillan terälehtiin, joiden ansiosta kukkien hoitava kosketus välittyy kasvoille. Tämä sarja tunnetaan erityisesti korkean laadun lisäksi runsaista väripigmenteistä ja kattavasta valikoimasta. Värejä ja sävyjä löytyy jokaiselle iholle ja jokaiseen makuun.

Tähän postaukseen valitsin kuuden tuotteen helpon ja kauniin kesämeikin, jonka tekemiseen ei tarvitse varata aamulla pitkää aikaa. Ihon pohjatuotteeksi löytyy kukkaismeikkivoiteiden lisäksi kukkaismeikkipuutereita, jotka riittävät hyvin kesällä. Itselläni on sarjasta kotona käytössä kukkaismeikkipuuterin sävy almond, joka on keltapohjainen meikkipuuteri keskivaalealle iholle. Sävy on lämmin, levittyy samettisesti ja antaa iholle peittävän pinnan, mutta ei kuitenkaan jätä ihoa liian meikatun näköiseksi.

Kesällä käytän poskilla aurinkopuutereiden lisäksi kuultavia poskipunia. Tähän tarkoitukseen Zuii Organic -sarjasta löytyy kukkaisposkipunien ohella voidemaisia huuli- ja poskipunia, jota olen sipaissut poskipäiden lisäksi myös huulien pohjatuotteeksi antamaan lisäväriä. Nämä monitoimituotteet ovat aivan ihania ja itseltäni löytyy sävy dione. Sitä on helppo pyöräyttää sormenpäillä poskipäille antamaan tervettä punaa kasvojen korostukseksi.

Silmien meikkituotteina olen käyttänyt sarjasta kukkaisluomiväripaletin sävyjä natural. Tummempaa sävyä lähellä ripsien rajaa ja vaaleata kulmien alapuolella antamaan hohdetta katseeseen. Luomiväripaletin sävyissä huomaan erityisesti sarjan runsaat väripigmentit ja sen miten vaaleillakin sävyillä saa oikeasti aikaan kivan silmämeikin. Vaikka itse valitsin sävyksi luonnonvärejä, niin sarjasta löytyy paljon myös voimakkaita ja pastellin värisiä luomituotteita.

Kulmien meikkituotteeksi minulle valikoitui sarjan ehdoton yksi suosikkejani eli kulmakynä taupen sävyssä, jonka teroitusvapaalla ja viistopäisellä muotoilulla on helppo saada aikaan kulmiin tuuheutta ja syvyyttä katseeseen. Kulmakynä sisältää mehiläisvahaa, karitevoita ja auringonkukan siemenöljyä, jotka hoitavat ihoa, samalla, kun kulmat saavat runsautta. Plussaa tälle tuotteelle annan myös luonnollisesta lopputuloksesta helppokäyttöisyyden lisäksi.

Silmien meikin olen sitten viimeistellyt sarjan maxi lash mascaralla graniten sävyssä, joka on intensiivinen graniitinharmaa ripsiväri luonnollisen lopputuloksen haluaville. Sopii hyvin päivämeikiksi, mutta kun laittaa useamman kerroksen niin menee hyvin osana iltameikkiä. Ripisiväri pidentää ja tuuheuttaa ripsiä tarkan kumiharjan ansiosta. Tässä ripsivärissä tykkäsin paljon siitä, että tuote ei ole liian märkä levittää, joten sillä saa helposti siistiä jälkeä.

Huulien meikkinä olen käyttänyt sarjasta voidemaisen huuli- ja poskipunan lisäksi kukkaishuulikiiltoa sävyssä sea shel, joka on luonnollisen hoitava shampanjansävyinen huulikiilto. Tässä tuotteessa huulten ihoa hoitaa kosteuttaen luomuruusu, aloe vera ja mehiläisvaha. On ihanaa, kun tietää, että samalla kun käyttää meikkituotteita, niin iho saa tarvitsemiaan vitamiineja voidakseen hyvin. Tämä tuote nousi myös yhdeksi ehdottomaksi suosikikseni tästä sarjasta.

Mikäli kiinnostuit Zuii Organic sarjan tuotteista, niin pääset tutustumaan niihin lisää sekä tekemään tuotteista halutessasi tilauksen täältä Zuii organic make up ja saada myös itsellesi näitä täyden suosituksen arvoisia ammattitason meikkituotteita.

Arvonta instagramissa

Nyt myös sinulla on mahdollisuus päästä käyttämään näitä Ruohonjuuren ihastuttavia Zuii Organic -sarjan helmiä, mikäli arpaonni suosii Instagramin puolella käynnissä olevassa arvonnassa. Saan nimittäin arpoa seuraajilleni 100 euron arvoisen kesäisen meikkipaketin.

Osallistuminen ja säännöt:

  1. Seuraa tiliä @maaritsarin
  2. Seuraa tiliä @ruohonjuurioy
  3. Tägää mukaan kaveri, joka myös mielestäsi ansaitsisi voiton
  4. Jokainen erillinen tägäys on uusi arpa

Osallistumisaika päättyy 31.7.2020 klo 12.00 ja arvontaan pääset TÄÄLTÄ

Onnea kaikille arvontaan ja ihanaa kesän jatkoa ?

Kaupallinen yhteistyö: Ruohonjuuri

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *