Hae
Arjen suklaasuukkoja

Veneilyä Espoon saaristossa

Tässä postauksessa on hieman Espoon saariston kauneutta parhaimmillaan, joka on nyt kauneimmillaan veneestä katsottuna. Meillä on retkivene, jolla pääsee kätevästi Suomenojan venesatamasta lähisaariin ja vähän kauemmaksikin halutessa. Mutta parasta hellepäivänä on oikeastaan vain mennä rauhallisesti eteenpäin ja olla vaan merellä. Olo on kuin toisessa maailmassa, eikä ulkomaanmatkoja todellakaan tarvita. Ollaan veneilty nyt pari päivää peräkkäin, saatu rusketusta ja mielet on rentoutunut.

Eipä muuta tällä kertaa, nauttikaa kuvista ja ihanaa viikonlopun jatkoa ?

2 kommenttia

  1. Satu kirjoitti:

    Ihana venereissu! Tuo saaristomaisema on kyllä niin kaunis. Itse olin kunnolla vesillä ensimmäistä kertaa viime kesänä ja tulihan siinä tutuksi kaikenlaiset reimarit ja kardinaalimerkit. Ihan erilailla näkee paikkoja minne ei muuten tulisi mentyä. Taitaa tulevanakin kesänä jäädä ulkomaanmatkat väliin ja suunnata lomat saaristoon. https://duraplast.fi/

    • suvimaarit kirjoitti:

      Näin se taitaa mennä ja uskon, että ensi kesänä myös kotimaan kohteet tulee tutuksi 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *