Hae
Arjen suklaasuukkoja
Kaupallinen yhteistyö

Kvikin tanskalainen ruispuuro (resepti)

Kaupallinen yhteistyö: Kvik-keittiö

Juhannuksen mökkireissun jälkeen arki on alkanut mukavasti käyntiin. Pyykit on pesty, koti siivottu ja jääkaapista löytyy taas muutakin kuin valo. Arkeen ollaan siis päästy takaisin ja omiin rutiineihimme. Mökillä oli ihanaa viettää aikaa ja ikävä jäi, mutta kotonakin on vaihteeksi kivaa.

Tänä aamuna minulla oli ilo osallistua Kvik-keittiöiden virtuaaliseen lehdistötilaisuuteen omassa kodissani, jossa Kvikin asiantuntijat kertoivat kuulijoille Kvikistä, sen korkeasta laadusta ja uusista keittiöiden malleista. Täytyy sanoa, että aika herkullisia malleja on tullut. Harmi, ettei keittiöremontti ole ajankohtainen, sillä ehdin ihastua muutamaan keittiöön. Ehkä sitten, jos elämä vie eteenpäin ja muutamme joku päivä. Kvikin tanskalasiin design -keittiöihin pääset tutustumaan täältä

Kvik tarjoili meille myös aamupalaa kotiin. Saimme kotiin tuotuna ainekset Kvikin tanskalaiseen ruispuuroon, joka on super terveellinen ja erittäin maistuva omenaviipaleiden ansiosta. Kokkasin puuroa meillä tänään ja itseni lisäksi puuro maistui pojalle ja miehelleni. Täytyy ottaa terveellinen iltapuuro osaksi rutiineja ja erityisesti tykkäsin tästä reseptistä siksi, että tavallisten hiutaleiden lisäksi puuroon tulee pellavansiemeniä.

Tarkka resepti puuroon on alla:

Ihanaa uutta viikkoa ja nautitaan helteistä ?

Kaupallinen yhteistyö: Kvik-keittiö

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *