Hae
Arjen suklaasuukkoja

Meidän juhannuskuvat 2020

On ollut niin juhannus- ja lomatunnelmat, että nyt vasta sain laitettua kuvia tänne blogin puolelle. Tätäkin tehdessäni istun saunaniemessä rantasaunan terassilla ja äsken lopettelin iltauinteja. Aika täydellinen miljöö ja olo juuri nyt.

Juhannus on siis kulunut vanhempieni mökillä maalla Pohjanmaalla tehden sitä kaikkea mitä suomalaiseen juhannukseen kuuluu. Sen verran hehkuvan punaisena oli sääkartat jo ennen jussia, että kokkoa ei alettu edes kasaamaan, mutta muuten kaikki meni prikulleen oppikirjan mukaisesti.

Meidän perheen ja vanhempieni lisäksi juhannusta täällä oli juhlimassa siskoni perhe, jota emme myöskään ole koronan takia voineet talvella nähdä. Onneksi tilanne koronan suhteen korjaantui kesäksi ja saamme nauttia tästä ainutlaatuisesta ajasta Suomessa perhettämme nähden.

Lucasta on kehkeytynyt vesipeto mitä leikkeihin tulee ja lisäksi venekyyti kelpaa pienelle kapteenille. Tänään paluumatkalla veneretkellä tosin kävi klassisesti, kun poika nukahti syliini veneen tasaista hurinaa kuunnellessa.

Ihania muistoja jää tästä juhannuksesta ja alkukesästä muutenkin. Oikeita helteitä ilmeisesti ensi viikolla tulossa, joten nyt nautitaan ja kaivetaan kaapin perukoilta ne kaikkien ihanimmat kukkamekot, joita ei todellakaan saa Suomessa tarpeeksi käyttää.

Huomenna sitten haikein mielin kotimatkalle maalta, mutta onneksi tätä kesää on pitkälti vielä jäljellä ja mökkureissuja riittää.

Ihanaa tulevaa viikkoa kaikille ?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *