Hae
Arjen suklaasuukkoja
Kaupallinen yhteistyö

Esittelyssä suosikkejani Freddyn housumallistosta

Kaupallinen yhteistyö: Freddy Suomi

Nämä housut Freddystoressa on vaan niin ihania. Tavallaan tuntuvat sille kuin jalassa olisi legginssit, mutta lisättynä pepun push-up vaikutuksella ja farkkujen ulkonäöllä. Eli aivan täydelliset kotona, kaupassa, töissä, treffeillä ja oikeastaan missä vaan sopivaan yläosaan yhdistettynä.

Olen mieltynyt klassisiin väreihin ja malleihin, joten siksi kaapistani löytyy navy bluen värisenä Wrup diwo pro housut, joissa on tavallinen vyötärönkorkeus. Housut ovat Pro Beauty Effect innovaatiolla valmistetut, joten kangas päästää kosteuden läpi ja iho hengittää antaen sille hyvinvointia. Tätä hyvinvointia tukee myös housujen käsittely kivennäisaineilla, jotka hoitavat ihoa ja vähentävät selluliittia. Nämä ominaisuudet pysyvät housuissa myös pesun jälkeen. Housut ovat super pehmeät, mutta tukevat ja napakat päällä. Aivan täydelliset itse asiassa.

Mikäli kaipaan päivääni hieman enemmän luksusta, niin silloin puen päälleni Freddyn Made in Italy -malliston Shiny inner wrup housut mood indigon värissä, joiden hieman kiiltoa hohtava sisäkangas antaa sopivasti ylellistä ilmettä päivän asuun, mikäli lahkeita kääritään. Housut on tehty pehmeästä erikoiskankaasta ja valmistettu kokonaisuudessaan Freddyn kotimaassa Italiassa. Housujen pehmeys on todellakin käsinkosketeltavaa ja molemmat housut ovat lämpimän suosituksen arvoiset.

Freddyn housujen jujuna on siis täydellisen istuvuuden lisäksi pepun push-up vaikutus, joka saadaan aikaan oikeaan kohtaan ommellulla takasaumalla ja anatomisella insertilla. Lisäksi muotoja housuissa tukee vyötärön silikoninauha, joka pitää housut paikallaan. Näissä housuissa ei siten tarvitse olla sitä täydellistä fitness-vartaloa, jotta voisi tuntea ja näyttää hyvältä. Kaikki ansaitsevat kauniin olon ja näiden housujen avulla se onkin jokaisen helppo saavuttaa.

Ihanaa juhannusta kaikille ?

Kaupallinen yhteistyö: Freddy Suomi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *