Hae
Arjen suklaasuukkoja
Kaupallinen yhteistyö

Sporttisuutta arkeen Freddyltä

Kaupallinen yhteistyö: Freddy Suomi

Pienen pojan äitinä ja koiran omistajana vietän aika aktiivista arkea ja elämää. Haluan, että vaatteet ovat elämäntapani mukaiset ja mukavat päällä. Tämä ei kuitenkaan riitä, vaan niiden pitää myös näyttää hyvältä. Siksi olen Freddystoren uskollinen käyttäjä ja fani. Pidän suuresti tuotteiden korkeasta laadusta ja siitä mille ne tuntuvat päällä. Vaatteet istuvat ja ovat napakat, mutta eivät purista lainkaan. Aika hyviä ominaisuuksia sellaisille vaatteille, joita tykkään käyttää päivittäin.

Tänään päälle valikoitui Freddyn sporttivaatemalliston Yoga-t-paita kukkaprintillä ja mustat Superfit high waist legginssit valkoisella printillä. T-paita on Freddyn Made in Italy-mallistosta ja ihastuin kuosiin heti sen nähtyäni. Hihat ovat mukavan väljät, joten olo on raikas kuumemmallakin säällä. Paidasta löytyy myös etutasku ja huppu. Vinkkinä sanon, että tällä samalla kuosilla on saatavilla muitakin urheiluvaatteita muun muassa toppi ja shortsit, jotka ovat samoin aivan ihania.

Treenihousut ovat 7/8 pituiset, joten ne jättävät nilkat hieman paljaaksi. Itse pidän juuri tästä mitasta paljon, koska housut lämmittävät, mutta antavat säärelle siron vaikutelman. Kokonaisuuden täydentää Freddyn oma printtikuosi.

Nämä ovat aika lailla minun lempparivaatteet lenkillä, puistossa ja omalla pihalla Lucan kanssa leikkiessä. Kotielämästä huolimatta haluan näyttää hyvältä ja tuntea oloni hyväksi. Siksi aamuinen vaatevalintani osuu aika usein Freddyn -malliston vaatteisiin ja voin näitä tuotteita lämpimästi suositella!

Ihanaa ja kaunista sunnuntain jatkoa ?

Kaupallinen yhteistyö: Freddy Suomi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *