Hae
Arjen suklaasuukkoja
Kaupallinen yhteistyö

Esittelyssä Ruohonjuuren tehotuotteet silmänympärysihon parhaaksi

Kaupallinen yhteistyö: Ruohonjuuri

Viime viikot olen seikkaillut taas Ruohonjuuren ihanassa ja koukuttavassa luonnonkosmetiikan maailmassa. Tällä kertaa olen tutustunut kerrassaan hurmaaviin silmänympärysihon hoitotuotteisiin. Pakko myöntää, että kun ikää tulee syksyllä mittariin 38 vuotta, niin tällaiset tuotteet on alkanut kiinnostamaan aivan uudella tavalla. Muutenkin kesäaikana on hyvä kiinnittää tehostetusti huomiota ihon hoitoon, koska auringolla on ihoa ikäännyttyvä vaikutus, ellei hoitotuoteet ole oikeasti laadukkaita.

Olen testaillut kotona viittä aivan huikeata tuotetta: Madaran Deep Moisture kiinteyttävää silmänympärysgeeliä, Mossan V Lift kiinteyttävää silmänympärysvoidetta, Dr Hauschka -sarjan silmähohdetta, Cattier Paris -sarjan anti-age silmänympärysvoidetta ja Patykan Energising eye silmänympärysgeeliä. Jokaikinen näistä laadukkaista tuotteista on täyden kympin ja suosituksen arvoinen, mutta ehkä muutaman suosikin voin juuri ja juuri nimetä.

Madara tietysti ensin. Sen tuotteet ei ole pettänyt kertaakaan ja myös tämä on ehdotonta ja taattua Madaran varmaa laatua. Tässä syväkosteuttavassa tuotteessa vaikuttavina ainesosina on muun muassa persilja, kurkku ja hevoskastanja, jotka esimerkiksi häivyttävät silmien alta turvotusta ja pieniä juonteita sekä vähentävät turvotusta, jättäen ihon silkinpehmeän kimmoisaksi.

Toinen lemppari oli Dr Hauschkan super ihana tuote ryppyjä vastaan, jossa toimii erilaisten öljyjen yhdistelmä, muun muassa avokaadoöljy ja tyrniöljy, yhdessä ananasuutteen, ruusuveden, malvan ja kehäkukan kanssa. Tätä tuotetta levittäessä tuntee miten iho kiinteytyy ja siliää. Lisäksi tuote lupaa (varmasti niin tekeekin) ehkäistä ryppyjen syntyä, joten tätä on hyvä sipaista aamulla myös meikin alle kosteutusta antamaan. Aivan ihana tuote myös.

Patykan silmähohde on myös tuote mihin on helppo ihastua heti ensikäytöllä. Siinä vaikuttavat kauran polysakkaradit, karpalo, hyaluronihappo ja Goji-marja, jotka anti-age vaikutuksen lisäksi viilentävät mukavasti ihoa. Siksi sopii kesäaikaan erityisen hyvin, mutta myös ympärivuotiseen käyttöön Patykan korkean laadun vuoksi. Yksi ehdottomia suosikkejani Patykan tuotteista.

Mossan ja Cattier Parisin tuotteista on kerrottava, että myös näissä on anti-age vaikutus ja ovat molemmat aivan ihania sekä että nämä ovat hinta-laatu-suhteeltaan erinomaisia sarjoja. Pelkästään positiivista sanottavaa näistäkin tuotteista ja sopivat kaikille ihotyypeille eli eikun tilaamaan ja kokeilemaan itse!

Alla linkki Ruohonjuuren omaan verkkokauppaan, jossa voit tutustua näihin ja muihin silmänympärysihon tuotteisiin lisää ja tehdä halutessasi tilauksen:

Ruohonjuuri silmänympärysvoide

Ihanaa alkavaa kesää kaikille ?

Kaupallinen yhteistyö: Ruohonjuuri

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *