Hae
Arjen suklaasuukkoja

Viikon kuvia ja kuulumisia

Sanotaan, että kesä on kiireistä aikaa. Se todellakin pitää paikkansa. Ajattelin, että tämä kesä menisi jotenkin rauhallisemmin, mutta ei. On vaan niin kiire nauttia lämmöstä ja ulkoilmaelämästä. Voi että kun Suomessa olisi koko ajan tällaiset ilmat tai ainakin suurimman osan vuodesta, sillä me nautitaan näistä keleistä ja ulkona olosta. Lucakin ilmoittaa minulle heti aamusta, että tahtoo ulos ja hae äiti tennarit. Siitä se meno sitten alkaa.

Ulkona olon lisäksi ollaan pidetty Helsinki-päivää, jonne ajettiin metrolla. Käytiin Espan puistossa, nähtiin lokkeja ja ratikkoja sekä Kolmen sepän patsas. Pojalle on niin ihana näyttää kaikkea ja tehdä pieniä retkiä sinne ja tänne lähiseudulla.

Muuten ollaan grillattu, polskittu pihalla altaassa sekä leikitty ja leikitty ja vielä kerran leikitty. Välillä olen ihan uupunut ja puhki, kun yritän pysyä aktiivisen taaperon perässä. Ei tämä kotiäidin arki nyt aivan lomalla oloa ole, jos joku niin ajattelee. Muutaman kerran minulle on sanottu, että kun sinä olet vain kotona. Voi jospa vain tietäisitte miten kiire minulla oikeastaan on lähes koko ajan, että huusholli pyörii, lapsi ei pitkästy ja koti on kaikin puolin kunnossa. Illalla tuntee todellakin tehneensä työpäivän.

Juhannusta odotellaan kovasti ja silloin pääsee taas maalle mökille. Juhlitaan minun äidin synttäreitä, syödään kakkua, käydään juhannussaunassa ja tehdään kaikki muutkin asiaan kuuluvat perinteet. Ihanaa, että ensi viikolla onkin jo juhannusviikko, sitä odotellessa täällä ollaan.

Ihanaa loppuviiikkoa kaikille ?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *