Hae
Arjen suklaasuukkoja

Treffit ravintola Demossa ja uudet hiukset

Aivan kuin elämä alkaisi voittamaan koronan ja sen aiheuttamien rajoitteiden jälkeen. Tälle minusta tuntuu aivan oikeasti. Eilen tuntui jopa sille ravintola Demossa, että täytyyköhän nipistää itseä, jotta tietää varmasti istuvansa ravintolassa valkealla pöytäliinalla somistetun pöydän ääressä, valkkarilasi nenän edessä. Tokihan turvaväli aiheutti omat juttunsa edelleen ravintolasalissa ja korostetut hygieniaohjeet on esillä, mutta sehän on vain hyvä juttu, ettei tule takapakkia.

Meillä oli viiden ruokalajin menu, enkä rehellisesti sanoen edes muista mitä kaikkea siihen kuului. Kaikki oli ihanaa ja jotenkin se mitä milläkin lautasella tarkalleen ottaen oli, olikin sivuseikka. Oli vaan niin rentouttavaa istua oman miehen kanssa muutama tunti ja olla vaan. Katsella pöydällä palavaa kynttilää, juoda viiniä ja tietää, ettei tarvitse koko ajan hypätä ylös tekemään sitä sun tätä.

Demo oli kiva ravintola ja jos jotain pitäisi nostaa menusta esille erityisen hyvinä annoksina, niin ne olisi suloisen makeat pienet pataleivät, joiden voissa oli suolaa ja hunajaa, mansikkainen raikas jälkiruoka ja hiillostettu makrilli. Nämä jäi parhaiten mieleen, mutta koko menu oli todella herkullinen ja ravintola suositeltava.

Minä pääsin myös käymään tällä viikolla kampaajalla ja uusilla hiuksilla on aika kiva olla. Otettiin latvasta nyt vähän reilummin mittaa pois, tehtiin hiusten tehohoito ja värjättiin sekä tyvi että koko hius. Koronahiukset sai kerralla kyytiä, kun edellisestä kampaajakäynnistä ehti kulua muutama kuukausi. Hiukset alkoi olla kunnon käsittelyn tarpeessa ja sen myös saivat. Minulla on luonnostaan hyvät ja paksut tummat hiukset, joiden väriä lähinnä syvennetään. Isoja muutoksia ei tarvita. Taas kampaaja kyseli onko isä tai äiti ulkomaalainen, kun hiukseni ovat todella harvinaiset suomalaisella. Mutta ei ole, täysin supisuomalaisia ollaan.

Kaunista viikonlopun jatkoa kaikille ?

2 kommenttia

  1. colouroutsidethelinesblogi kirjoitti:

    Ihanaa, kun olette saaneet omaa aikaa treffien muodossa! Ruoatkin näyttävät tosi herkullisilta.

    Mulla on kans suhteellisen tummat hiukset suomalaiseksi, silmät on tosin siniset niin ei kysellä ulkomaisista juurista. Minusta on ihanaa, kun oma hius on niin hyvän värinen, etten ole viime aikoina edes kaivannut hiusten värjäystä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *