Hae
Arjen suklaasuukkoja

Lenkkipolun varrella nähtyä

Olen niin monta kertaa kirjoittanut siitä, että Etelä-Espoon rantaraitti on mielettömän upea ja kaunis paikka olla vaan sekä lenkkeillä, joten tässä kuvamateriaalia minun lenkkipolun varrelta. Siitä miten luonto on heräillyt kesään talven jäljiltä ja siitä miten kauniita kesän merkkejä näkyy joka hetki entistä enemmän.

Fiona-koiratyttöni rakastaa lenkkeilyä ja on oikea sporttaaja. Fiona vetäisi varmaan päivittäin kymppikilsan lenkkejä, mutta aivan tällaista emme päivittäin tee. Peruslenkki on meillä lähes talomme edestä alkava rantaraitti, jota pitkin menemme Hyljelahteen asti pienelle uimarannalle katsomaan joutsenia, ja sieltä sitten takaisin kotiin. Matkaa taitaa tulla viitisen kilometriä ja on ihan ok suoritus, kun päälle tekee vielä muuta jumppaa. Nämä lenkit onkin minun ja Fionan tärkeä yhteinen juttu.

Kaunista kesän alkua kaikille ?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *