Hae
Arjen suklaasuukkoja

Tarot-kortit – Voimaa elämään muutoksen kautta

Tarot-korttien palvelu saatu Mirvaemilia-blogin kautta.

Eilen sain ensikosketukseni Tarot-korttien maailmaan, kun Vaikuttajamedian bloggaajakollegani Mirva tarjosi minulle tähän mahdollisuutta. Tarot-korttien kautta ei tehdä ennustuksia sanan varsinaisessa mielessä, mutta niiden tulkintojen kautta on mahdollista selkiyttää omia ajatuksia ja löytää elämässä oma polku kaikkien eteemme tulevien mahdollisuuksien sekametelisopasta.

Minulle kortit näyttivät ennen kaikkea tulossa olevaa muutosta, jonka johdosta minun täytyy löytää sisäistä voimaa irtautua vanhasta. Minulle nousi tähän liittyen myös Surun-kortti, jota Tarot-korttien maailmassa tulkitaan kuitenkin positiivisuuden kautta. Kortti kuvastaa pelkoa edessä olevaa muutosta kohtaan, eikä välttämättä tarkoita sitä, että jotain pahaa tapahtuisi. On normaalia tuntea haikeutta ja myös sitä pelkoa, kun elämä muuttuu, mutta Taistelun-kortin myötä tiedän muutoksesta selviäväni voittajana ja onnellisena.

Mistä sitten pystyy tunnistamaan sen oikean tien tai polun? Tähän täytyy löytää aikaa ja itselle hiljainen hetki itsensä kuuntelemiseksi, jotta voi tämän polun löytää. Tämä ei olekaan niin helppoa, kun meillä kotoa löytyy taapero ja yleensä on täysi hulina päällä aamusta iltaan. Onneksi pääsen päivittäin Fionan kanssa lenkille ja saan silloin jonkin verran aikaa olla itseni kanssa. Luonto on kuitenkin se paikka, jossa voimme hiljentyä itsemme kanssa ja unohtaa kodin kiireet ja velvoitteet. Joillekin paras paikka tähän on metsä, mutta minulle se on hiljainen merenranta.

Muutos ei kuitenkaan välttämättä tapahdu itsestään, vaan sen eteen on taisteltava, kun on tehnyt itsellensä selväksi, että valinta on oikea ja tätä minä elämältä haluan. Mikään ei yleensäkään tipahda syliin valmiina ja helppona pakettina, vaan on ponnisteltava määränpäänsä eteen savuttaakseen onnen ja sen tasapainoisen elämän, jossa on hyvä elää ja olla. On tehtävä myös uhrauksia, luovuttava vanhasta, jotta elämään mahtuu uutta onnea ja voimaa.

Ihania ajatuksia nousi mieleeni Tarot-korttien tulkintojen kautta, positiivista tsemppiä tavoitteiden saavuttamiseen ja ennen kaikkea teki hyvää pysähtyä hetkeksi miettimään sitä klassista oman elämän tarkoitusta ja elämän kestävän onnen löytämistä.

Mikäli kiinnostuit Tarot-korttien maailmasta, niin Mirvaan saat yhteyden hänen bloginsa kautta (linkki postauksen alussa).

Ihanaa loppuviikkoa ja hyvää yötä ?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *