Hae
Arjen suklaasuukkoja
Kaupallinen yhteistyö

Porealtaassa Antti Tapanin kanssa

Kaupallinen yhteistyö: Antti Tapani -mallisto

Kesä on alkanut, ihanaa. Lämpö ja aurinko hellii mieltä ja koko kehoa. Minä sain eilen kesäkukat laitettua terasseille ja tänään olen rentoutunut sekä nauttinut kauniista pihasta. On se kumma mikä ihmeellinen vaikutus auringolla ja valolla onkaan. Olen ollut kuin uusi ihminen, joka on kuoriutunut kotelostaan pimeän talven jälkeen. Aktiivinen ja hyvinvoiva kesäminä on astunut esille.

Päivän rentoutumiseen on kuulunut lepäilyä terassin ulkoporealtaassa Antti Tapani -malliston kauniissa pinkissä uimapuvussa. Antti Tuiskuhan suunnitteli Prismalle oman katu-uskottavan malliston ja uimapuku on yksi niistä vaatteista, joita sain valita mallistosta kotikäyttöön. Ihana mieheni leikki Lucan kanssa sillä aikaa, kun minä lepäilin lämpimissä poreissa.

Uimapuvusta on saatavilla myös vaihtoehto, jossa on valkea AT-logo mustalla pohjalla, mutta itse rakastan pinkkiä ja siksi päädyin tähän väriin. Uimapuvussa on pyöreä pääntie, avonainen selkä ja takana ristikkäiset olkaimet, jotka antavat uimapuvulle kivasti ilmettä ja ryhtiä. Uimapuku istuu päällä hyvin ja sopii siksi loistavasti myös sporttiseen uintiin. Vaikka rakastan bikineitä yli kaiken, niin tässä uimapuvussa on sitä jotain, johon ihastuin ensisilmäyksellä. Jotain muutakin kuin pinkki väri, ehkä se on tuo AT-printti, joka tekee tästä niin kauniin. Joka tapauksessa tätä uimapukua ja koko mallistoa voin suositella kaikille.

Kannattaa tutustua koko mallistoon tästä ja päälläni olevaan uimapukuun pääset tutustumaan täältä. Mikäli kiinnostuit päässäni olevasta pinkistä hellehatusta, niin se löytyy Prisman House-mallistosta.

Ihanaa kesän alkua kaikille ?

Kaupallinen yhteistyö: Antti Tapani -mallisto

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *