Hae
Arjen suklaasuukkoja

Kesä tuli meidän terasseille

Me ollaan niin kesä- ja ulkoilmaihmisiä koko perhe, että ollaan haluttu panostaa oman kodin terasseihin kunnolla. Meiltä löytyy kaksi eri terassia. Toinen ns. pääterassi on 80 neliötä ja löytyy takapihan puolelta, johon ollaan keskitetty aktiviteetit, sekä lisäksi meillä on sivupihalla 20 neliön terassi, johon pääsee takkahuoneesta, joten se toimii lähinnä vilvoittelua varten saunomisen aikana.

Pääterassi on meidän kesäolohuone. Heti aamulla ovi aukeaa ja Fiona sekä Luca saavat vapaasti kulkea sisään ja ulos. Luca kuljettaa lelujansa terassille ja tykkää leikkiä paljain jaloin auringon lämmittämällä puulla. Välillä sitten hypitään terassin vieressä olevalla trampalla tai ihmetellään hiekkalaatikon leluja.

Minun lempipaikkoja on kaksi. Eka on suuri kulmasohva, johon mahdutaan hyvin koko perhe, ja toinen lempipaikka on ulkoporeallas. Siinä rakastan rentoutua ja nyt Luca on myös siitä innostunut, kun oppi edellisten aurinkolomien aikana uinnin ihanuuden. Kumiankat mukaan ja sitten vain uimaan. Minulle riittää kylpyseuraksi yksin ollessa lasi valkoviiniä.

Tänään sain lopultakin tehtyä Plantagenin reissun ja haettua kesäkukat terasseille. Tai ainakin tällä erää, sillä tykkään lisäillä ja muutella niitä kesän aikana. Nyt terasseille pääsi ruukkuihin värikkäitä petunioita ja pastellinvärisiä tulilatvoja sekä hortensioita. Rakastan pinkkiä myös kukissa ja sitä väriä ei voi koskaan olla liikaa.

Kesä siis on virallisesti alkanut meidän pihalla ja nyt nautitaan kunnolla! Ihanaa viikon jatkoa kaikille ?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *